Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Další seriály Star Wars: The Clone Wars

Star Wars: The Clone Wars

Příspěvek 15.11.2009 15:01:50
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Jo, taky se obávám že to je jediná možnost jak tohle může skončit. Na druhou stranu jestli bude mít Ani zase nějaké vidění jak Ashoka umře a pak se to opravdu stane, tak to jen zesílí tu urputnost, se kterou věřil, že když viděl Padmé umírat, tak že se to opravdu stane, a tudíž by to ani nebylo v rozporu s filmem. K přechodu na temnou stranu to asi určitě napomůže. :hmmm: Akorát si řikám jak tohle vezmou děti co se na tohle koukaj. Přeci jen, běží to na cartoon network..
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Příspěvek 15.11.2009 16:34:17
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

CENZURA...xD...před vysíláním budou varovat rodiče aby dnes nepouštěli děti k obrazovkám ikdyž tohle yb mohli vysílat před akždým ílem protože to je chvilema fakt drsný...

Příspěvek 20.11.2009 11:36:47
RomanArts Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Tak poslední dvě epizody na Geonosis byly opravdu precizní, mám rád když ukáží i jiné Jedie v akci. Tady mě potěšila hlavně druhá epizoda s ukázkou naprosto odlišného vztahu mistr x padawan.
Obrázek

Příspěvek 20.11.2009 13:22:16
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

to jo...aji ten stav vyrovnanosti a radosti z toho že splnila to k čemu bykla trénovaná....těším se na další díl na geonosis...pokud se nepletu tak by toto měl být 4 díl...

Příspěvek 22.11.2009 15:30:51
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Geonosiani mě vždycky děsili a tahle epizoda to jen utvrzuje. Ale co se mi opravud líbilo, byla dvojka Anakin a Obi-Wan. To jejich špičkování v jinak vypjatých chvílích nemá chybu.. :wink:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!

Příspěvek 22.11.2009 15:52:00
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

A pak, že jsou Zombie už ohraní... v SW jsem je, ale opravdu nečekal :lol:

Nepochopil jsem, proč se tak hrozně báli, že furt žijí, když tím světelným mečem je vždycky rozkrájeli na kousky, tak nějaká noha, co se tam škube už nikomu nic neudělá :lol: . A oproti jiným bitkám ty Geonosany nějak nezvládali... normálně sekaj roboty jednoho za druhým a to jich proti nim jde stovka, tady těch bylo nanjevýš pár desítek a oni nestíhali :lol:
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 22.11.2009 19:33:52
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Zombíci v SW jsou vskutku dost atypický.. :lol:

Je fakt, že na to, jak se jen "zhuleně a opile" táhli k nim, tak s nima měli nějak přehnaně práce.. Ale když na tebe útočí několik let mrtvej Geonosian, to vyvede z míry i jedie.. :rflmao:

Příspěvek 06.12.2009 13:45:17
Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Poslední episoda výrazně slabší, alespoň v komparaci s několika posledními. Doufám, že touto episodou jsem uzavřeli blok týkající se druhé bitvy o Geonosis a příště se přesuneme na jiná bojiště v galaxii.
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them."
Sherlock Holmes

Příspěvek 06.12.2009 14:20:44
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

No z epizod 2. série na Terror žádná nemá...
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 06.12.2009 14:48:42
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já osobně zatím považuji za vrchol 2. série "Landing at Point Rain". Prostě nádhera :bravo: .
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them."
Sherlock Holmes

Příspěvek 06.12.2009 20:46:59
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nicméně se tu naskytla zajímavá situace - Anakin škrtící silou bezbranného.. Silně mi to připomíná jeho druhé já.. :lol:
Každopádně doufám, že o Geonosianech ani jejich hadech alespoň do konce serie neuslyšim..

Příspěvek 06.12.2009 21:11:36
Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak druhá serie Clone wars se mi líbí zatím víc než první a poslední díl se mi líbil snad ze všech nejvíc, ale i ten celý přiběh s Geonosis je parádní. V posledním díle se mi hlavně líbil ten malý kruček Anakina k temné straně, když se rozhodl dostst informace z Poggla Nižšího po zlým. Ten náznak "motivu temné strany" v hudbě, paráda. A taky se mi líbil souboj Ashoky s Barriss :D
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

Příspěvek 05.1.2010 10:01:39
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak jsem se dostal k dalšímu dílu. Tedy vlastně dvojdílu. Grievous je vážně parchant a Obi-Wan měl pravdu, když řikal že je to srab. Alespoň podle toho jak se prezetoval v těchto dvou dílech. Zajímavé je zjištění, že i kloni mají své dezertéry, to bych popravdě nečekal, navíc u řadového vojáka, kteří by měli mít alespoň částečně potlačené svobodné vnímání.
Zajímavé bylo také představení nových lodí. Prostě a jednoduše, oba díly stály za to.. :wink:

Příspěvek 05.1.2010 13:29:49
Taris120 Airman
Airman

Odpovědět s citací

kdyby měl někdo zájem o obaly na tento seriál tak jsou zde:
http://cover.icaros.eu/frm/viewtopic.php?f=5&t=229

Příspěvek 08.1.2010 17:37:31
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

První dvojice novoročních episod opravdu vynikající. Kdykoliv se totiž objeví nejlepší záporák z řad CIS, tak se nemůže stát, že by episoda byla nekvalitní :bravo: .
Doufám, že Generál Grievous dostane v následujících dílech více prostoru.
Sherlock Holmes

PředchozíDalší

Zpět na Další seriály