Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Náhodné myšlenky a události dne

Náhodné myšlenky a události dne

diskutujte o všem a o ničem

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Pokud se zpětně vyjádřim... Osobně nemám rád když se z fandění stává něco jinýho...takže tady to se u mě nechytá...

A pokud se vrátím úplně k tématu na začátku, tak do tý tabulky Hašek prostě patří... už jenom co dokázal a i dokazuje, i když už není na vrcholu nemělo by se tak zapomínat... :)

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

náhodná událost uplynulých dnů..

24.12. v těsné blízkosti od naší chaty vyhořela sousedská chata (z rohu na roh maximálně deset metrů)
foto kde lze vidět část té naší z které je to foceno...
[img][./images/thumbs/fotografie0361_1261929899.jpg]http://img192.imageshack.us/img192/7366/fotografie0361.jpg[/img]
snad nemusím říkat jak velké bylo štěstí že
1) hasiči přijely včas a plameny neskočily jinam
2) že nebouchla propanbutanová láhev v oné chatě

jediná škoda u nás je propadlá střecha + okap (jak hasiči kropily) poničená zahrada....

Jen mi je opravdu Líto lidí, kteří tam žily, byly to takoví bezdomovci se střechou nad hlavou (chata jim snad byla propůjčená, nebo tak něco), momentálně údajně bydlí u příbuzenstva, ale té škody...

Co víc říc než jen...Lidi dávejte si opravdu pozor na otevřený oheň (údajně to začalo do svíčky, která podpálila záclonu, což při abstenci vody, která se na zimu vypíná je vážný problém...)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

Sokar Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

No to teda škoda je hlavně že jsou všichni živí a zdraví to je důležité. :ok:
Obrázek

Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

gravidus: Já ho nemám moc v lásce z důvodu jeho nekonečného končení a znovu nastupování do hokeje... kvůli tomu u mě teďkom klesl i Schummacher... je jasné, že tihle lidé to dělají jen kvůli penězům...

Dragon: si měl vzít kyblík a honem zalívat :D :D . Něco podobného se nám taky stalo, před pár lety začal hořet byt přímo pod námi, vzbudil jsem se se slovy hoří, nebylo vidět na krok atd. :D
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jenom kvůli penězům. To je fakt špatný důvod...
Už mě ty fiktivní avatary tady serou iritují...

LAZYjohn Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Kvůli penězům? Víš kolik má Schummacher? Dělá to kvůli tomu že má rád F1 a závodění. Díky tomu u mě stoupnul. Myslíš si že dělal poradce pro Ferrari kvůli těm (pro něj) drobným co mu dávali? :lol:
When we cease to make mistakes, that is the moment when we cease to be.

Major
Major

Odpovědět s citací

Plno lidí dělá věci pro peníze, i když jich maj hodně... třeba Gates... místo, aby udělal pořádnej OS jako Linux zadarmo nebo za pár kaček, udělá sranec za 4 tisíce... :D :D

Ray: existují lidi, kteří dělají sport, zábavu atd. pro potěšení nebo pro povabení jiných lidí a ty peníze jsou vedlejší...

Připadá mi to padlý na hlavu... když už jednou s něčím seknu (ještě na vrcholu), tak pak se nebudu hrnout zpátky, abych to dyžtak všecko zkaziil :D
Obrázek

Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já hlavně nějak nechápu, co je špatného dělat něco kvůli penězům. Kdybys byl na jejich místě určitě bys asketicky odhodil příjem a žil v sudu :lol: Boha jeho...

Nikdo tě nenutí si Wokna kupovat, nemáme totalitu. Každý má právo vydat vlastní špatný software/film/hru/cokoliv. On Gates například získal taky filantropické ocenění roku. Ty a podobní ve skutečnosti nevytýkáte úspěšným lidem, že dělají věci pro peníze - ve skutečnosti jde o skrytou závist že taky nemáte takové příjmy. Což je ok, já jim taky ty stovky milionů závidím, ale nezakrývám to slovy, že "jsou zlí a dělají to či ono jenom pro peníze, fuj, hanba jim mamonům!" Každej by chtěl být na jejich místě, tak to příznej a nevytýkej jim kraviny.
Naposledy upravil Ray dne 28.12.2009 13:21:23, celkově upraveno 1

Major
Major

Odpovědět s citací

Jasný... ale si vem Jágra... ten zrujnoval čtvrtku NHL :D a pak odešel do Ruska rujnovat Rusáky :D :D myslíš, že když si doslova diktoval, kolik bude v těch klubech v NHL dostávat a že za tak málo hrát nebude (přesto měl víc než ostatní), že to dělal pro fanoušky na stadionech, u TV ? Ne, chtěl mít nahrabáno... a dělal to strašně moc... co pak ti normální lidi? Nebo ti, kteří netouží tak moc po penězích, ale po tom, aby se ostatní bavili...

Prostě mě štve, že jdou jen po pěnezích a na fanoušky atd. uplně kašlou... vem si nevím... třeba Rossiho, ten jde taky určitě po penězích, ale co dělá po každým závodu atd. to dělá pro fanoušky a jde vidět, že mu nejsou u prdele... Ten kdyby se vracel 10x dokola, tak nvš, jestli kvůli pěnezům nebo kvůli slávě/fandům... ale věděl bys, že zase uvidíš ty jeho hovadiny a že se bude bavit několik tisíc fanoušků tam na okruhu, nevím kolik lidí u TV a komentátoři :D :D
Obrázek

Ray Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jestli je člověk arogantní hovado už tak moc nesouvisí s tím jaké má příjmy. Znám i chudé magory.

Major
Major

Odpovědět s citací

Já teď porovnávám lidi, kteří evidentně jdou po penězích a lidi, kteří taktéž můžou jít po penězích, ale zároveň nezapomínají na své fanoušky a ostatní lidi... Proto říkám, že je nemám tak moc rád... kdyby pro fanoušky dělali první poslední, samý kraviny, aby se bavili a nevím co, tak mi je jedno, jestli se budou vracet 10x nebo 1000x, hlavně, že od nich zase uvidím nějaký blbosti :)
Obrázek

Dragon Uživatelský avatar
Brigadier General
Brigadier General

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

Wanted píše:
Dragon: si měl vzít kyblík a honem zalívat :D :D . Něco podobného se nám taky stalo, před pár lety začal hořet byt přímo pod námi, vzbudil jsem se se slovy hoří, nebylo vidět na krok atd. :D

tak já tam nebyl, já se to dozvěděl v Sobotu večer, ale i kdybych tam byl, tak bych nic nedokázal...jak jsem již psal voda se na zimu zavírá a řeka je ještě teď totál zamrzlá...
ale naštěstí to dopadlo jak to dopadlo :)
Povídky
Vše potřebné naleznete-ZDE
Osudový skok-ZDE
HRA
*Jumper vs. Wraith ´s
(klikni)
„Myšlenka, i když nebyla převedena do podoby obrazu, je sama uměleckým dílem. Myšlenkový proces umělce bývá často zajímavější než výsledná realizace.“
          Sol LeWitt

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já sem na peníze a těžce... a závidim taky bohatejm.. A jde i o to, že člověk má svojí vlastní cenu.. Že se o něm mluví jako o jednom z nejvíc placených hráčů. Kdo ví, možná i Jágr jednou bude mít děti (a bůh ví kolik jich má a platí :D ) a chtěl by je zajistit.

K tomu Schumacherovi, vždycky sem ho nesnášel... resp. nikdy sem ho neměl rád, nic osobního, prostě Ferarri a jeho uhlazená-slizká německá tvář mi nikdy nesedly.. Ale jeho návrat mě nějak nebere a je mi to fuk, ale co mě fascinuje, je jeho zrada stáje a odchod Merglům... A jeho vysvětlení "Ferarri zůstane navždy v mém srdci" :roll: něco tak debilně znějící si snad ani nemohl vymyslet, kdyby řekl, že chce zkusit jinou stáj, jak to tam chodí atd.atd...

Krom toho on to pro prachy rozhodně nedělá...pokud vím tak mu snad Ferarri platí měsíčně jako za "maskota značky" což taky nebude málo..i když nevím co teď když bude "maskot mercedesu" :D A hlavně ať si najde v kalhotách koule, za nic se omlouvat nemusí... Ferarri by pravděpodobně nikdy nebylo tam kde je bez něj, navíc v Mercedesu před lééééty začínal...

http://moto.sport.cz/moto/formule/formule1/161638-schumacher-se-omluvil-fanouskum-ferrari.html

Major
Major

Odpovědět s citací

Jelikož pro fanoušky nikdy nic neudělal, tak se tam vrací asi jen z jednoho důvodu... a pochybuju, že je na tom pořád tak dobře, že si je tam bude dávat... teď je to už jiný... a hlavně ho Barichelo nebude nechávat vyhrávat jako před tím :D :D
Obrázek

Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Víte, osobně disponuji mnoha špatnými vlastnostmi. Mohu ovšem hrdě prohlásit, že závist není jednou z nich. Kritizovat sportovce, že se chce vrátit kvůli penězům je prachprostá fabulace. Lidé jako Dominik Hašek, Michael Schumacher, Justine Henin aj. jsou po finanční stránce zajištěni na několik generací. Dle mého názoru jsou jejich pohnutky motivovány láskou ke sportu, adrenalinem, veřejným zájmem... Nevidím jim do hlavy, ale peníze rozhodně nehrají v jejich rozhodnutí hlavní úlohu.
Navíc pokud na to mají výkonnost, ať se vrátí. Nevidím zde problém ani důvod to dále to analyzovat.
Wanted:
Wanted píše:
Prostě mě štve, že jdou jen po pěnezích a na fanoušky atd. uplně kašlou...

Tímto způsobem by si definoval Jaromíra Jágra :wall: ?? Jak se vůbec opovažuješ obvinit Jaromíra Jagra, že všechno co udělal, bylo motivováno chtíčem po penězích :evil: Přečetl jsem o Jaromiru Jagrovi všechnu dostupnou literaturu a o jeho kariéru se velmi zajímám.
Pan Jaromír Jágr je podle mého názoru jeden z nejskromnějších a nejsympatičtějších sportovců u nás. Vždycky ochoten poskytnout rozhovor, kdykoliv připraven reprezentovat ( i když má nejlepší léta za sebou a mohl by se na nás ...), nikdy se nechoval výstředně nebo namyšleně, automaticky si nechá tykat, slušně poděkuje. Viděl jsem s ním mnoho tiskových konferencí. Všude tam, kam zavítá jsou plné stadióny. Myslím si, že hraje hokej především pro lidi. Pravděpodobně si nezaregistroval skutečnost, že je ochoten vrátit se do Pitsburghu i za minimální mzdu. Jen proto, aby vzdal hold svému učiteli a příteli Mario Lemieuxovi.

Sport a především hokej miluji, díky němu. Celé své mládí vstával brzo ráno, aby splnil svou denní normu fyzických cvičení. V té době na sobě neskutečně dřel. Neznám žadného jiného sportovce (věř mi, že jsem v této oblasti velmi erudovaný), který toho obětoval tolik. Všechno podřídil jedinému cíli. Hrát v Národní hokejové lize. To se mu povedlo. Svého času nejlepší hráč na světě. Pokořil spoustu rekordů. Nesmazatelně se zapsal do historie NHL a v konečném důsledku celého sportu.

A nyní tady budu poslouchat z úst člověka, který nic nedokázal, že bere nehorentní sumy peněz... :? Mám pro tebe novinku. Tento hráč a člověk si své peníze, jako jeden z mála, do posledního centu zaslouží. Můžu tě ujistit, že
jednotlivé týmy NHL se chovájí jako racionální ekonomický subjekt. Prostředky, které do něj investovali se jim bohatě vrátili nebo si myslíš, že by dávali takovéto peníze hráči, který si na sebe nevydělá :roll: .
Jak je z mého příspěvku čitelné, Jaromíra Jágra obdivuji. Je to dle mého názoru příklad člověka, který se díky neunávné dřině a píli dostal až na úplný vrchol, kde se dokázal držet téměř dvě desetiletí. A přitom všem, což je to nejdůležitější, zůstal svůj.

P.S. Nadace Billa Gatese a jeho ženy přispěla na charitu desítkami miliard dolarů a opět se najde někdo, kdo má odvahu ho kritizovat :? čemu se vlastně divím, žijeme v České republice ... :o

Ray píše:
Jestli je člověk arogantní hovado už tak moc nesouvisí s tím jaké má příjmy.

Tím si měl na mysli Jaromíra Jágra ?
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them."
Sherlock Holmes

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo