Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Chodůr -> SuperStar

Chodůr -> SuperStar

diskutujte o všem a o ničem

Příspěvek 20.12.2009 23:24:06
meisterochmi Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

tak mame vítěze (příspevěk s číslem 800)
Naposledy upravil meisterochmi dne 21.12.2009 00:12:51, celkově upraveno 1
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Příspěvek 20.12.2009 23:33:14
Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

Ten byl jasnej, jen se hledalo 2. místo...

Edit.: Jestli se tu chcete hádat, tak vám téma zamknu. Fórum je o diskuzi, ne o provokacích a hádkách. Jenda.SG-1
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Příspěvek 21.12.2009 00:29:22
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nevim nebral bych to tak nacionalisticky... vyhrál rozhodně lepší.... šmajda byl sympaťák a sem rád že byl druhej...rozhodně lepší než to negramotný dítě bendig.... jehož vrchol konverzace bylo... "éééééééé hehe ééééé".. Ale chodůr byl jedinej z nich dospěláckej a rozumnej... aspoň se solidnim vkusem... hlavně že se mu smáli že je až moc retro...ale o tom to je... kdo se chce věnovat muzice, měl by o tom mít aspoň ponětí..

Každopádně k celé superstar... třetí místo bylo taky objektivní...dominika my sedla... zpívala si dle svého... a pěkně.. její barbara streisand byla perfektní, i když nahoře trochu ječela... Rozhodně v soutěži měla vydržet dýl Leona Černá, rozhodně měla lepší hlas než většina tam...rozhodně lepší než nechutný Ben nebo Thomas... kteří nemaji popravdě co nabídnout...

každopádně sem rád že superstar skončila...už toho bylo dost...

Příspěvek 21.12.2009 07:13:22
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Po komentároch typu "hlavně že vyhrál Čech" a pod. nejak nemám chuť povedať, že som Chodúrovi viac-menej fandil od začiatku.
A od začiatku mi bolo u prdele kto z nich je Čech a kto Slovák. Skrátka snažil som sa to objektívne posudzovať.

Btw. Tlaková níž v podaní Dominiky Starej je imo jedna z najlepších vecí, čo kedy zazneli v Superstar.

Příspěvek 21.12.2009 08:38:30
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

V soutěžích tohohle typu vyhrává ten, kdo má větší talent a to nikterak nesouvisí s jeho národností, takže nechápu, proč to sem někteří tahají.

Já jsem Superstar nesledoval... ten pořad je podle mého už o ničem a sledovat Mareše, který od své zlaté éry kdy měl vtip, zklouzává do trapností, to nemám za potřebí.
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 21.12.2009 10:40:53
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Hlavně už je takřka dokázáno, že malý pubertální holčiny mají pramalý vliv a vyhrávají starší a zkušenější zpěváci a ne Kenové... za což sem rád :)

Příspěvek 21.12.2009 11:05:43
Major
Major

Odpovědět s citací

Já to dal schválně do spoileru s vysmátýma smajlíkama, protože to byla kravina, ale moderátoři nechápou, neva :D :D

Od Staré se mi líbilo, když zpívala tu francouzskou písničku, ale vůbec nevím, která to je...

Edit.: Fórky, co vyvolávají flame, skutečně nechápou. Jenda.SG-1
Obrázek

Příspěvek 21.12.2009 12:50:13
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Chodúr se píše s Ú

Abych tu soutěž nějak zhodnotil, je to komerční sračka, to víme snad všichni, ale ke konci jsem sám neodolal a taky to začal sledovat. K začátku mě zaujal jenom šamponek Puskailer, který na castingu zpíval výborně. Pak jsem to dlouho nesledoval a pak jsem si pustil rockové kolo... hrůza a děs. Tenkrát jsem nechápal, proč vypadl Cristovao, i když z nich jako jediný zazpíval slušně (Šmajdův Smoke on the Water byl snad to nejhorší, co jsem kdy slyšel, nemluvě o Lachově Always...).
Chodúr od Elvise nijak moc nezaujal a to co pořád předváděl s tou jeho levačkou bylo k zabití... prostě bych mu do těch rukou vrátil kytaru, ať toho konečně nechá. :lol: Ale Lady Gaga se mu velmi povedla, tu zazpíval vážně nádherně.
Šmajda byl šoumen, celkem sympaťák a tak vůbec... chvíli jsem dokonce myslel, že to vyhraje.
Bendig... OMFG! Co to mělo být? Šišlavý puberťák, který neuměl vůbec zpívat a jeho projev byl na úrovni dvanáctileté emo-puberťačky! Nechápu, jak tam mohl tak dlouho vydržet...
Dominika... tak to byl můj favorit :)

Příspěvek 21.12.2009 12:56:57
Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak rockové kolo som nechápal :D Našli by sa aj rockovejšie kolá v tomto ročníku, než to, ktoré sa volalo "rockové"..

Příspěvek 21.12.2009 14:14:02
Major
Major

Odpovědět s citací

Šmajda dycky skazil ty jeho "rockový" vály... např. Qeeny... a jak ještě dodal, že by na něj byl Fredy hrdej... porota ho právem setřela, že to bylo strašný a že přehání :D :D . Neměl jsem ho vůbec rád a jsem rád, že to nevyhrál, všechny písničky, který zpíval, které se mi líbí, mi akorát tak na ten večer zkazil a znechutil :D :D
Obrázek

Příspěvek 21.12.2009 14:42:56
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Queeny bych nenazíval ani tak moc rockem... Queeni jsou Queeni a na ty tam z nich neměl nikdo... Šmajda nejmíň... Každopádně, měl sem rád ještě Ištvancovou...protože její Duffy na castingu mě celkem chytla... ale hodně lidí jí vyloženě nesnášelo..nevim proč.. Puškajler...to bylo něco hroznýho...vůbec se na něj dívat. Nezpíval špatně ale spolu s Benem kterýho sem taky nemusel vzali ve finále zbytečně šanci hodně lidem.. co by si to bejvávali zasloužili víc.

Příspěvek 21.12.2009 15:08:22
Major
Major

Odpovědět s citací

Porotci si je tam vybrali, né oni sami :D

No, teď přesně nevím, ve kterém kole zpíval ty Qeeny, ale byl to děs, Smoke on the water to samý, jediný, co se mi u něj líbilo byly možná tak ty ženský kolem, kterých se vžycky motal :D
Obrázek

Příspěvek 21.12.2009 20:27:15
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Soutěžícím jsou vybrány 3 písničky, z těch si oni vybírali jednu...

Příspěvek 21.12.2009 20:31:53
Major
Major

Odpovědět s citací

gravidus píše:
Nezpíval špatně ale spolu s Benem kterýho sem taky nemusel vzali ve finále zbytečně šanci hodně lidem.. co by si to bejvávali zasloužili víc.

Wanted píše:
Porotci si je tam vybrali, né oni sami :D

Na tohle byla ta reakce :wink:
Obrázek

Příspěvek 23.12.2009 00:16:03
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jestli to bylo ovlivněný, tak pochybuju že porotou...

Zpět na Co se jinam nevešlo