Abych tě neuklidnil já s Aurorou . Ještě jsem zapomněl že bych taky chtěl město třídy Atlantis a tomu továrnu na ZPM a jsem spokojenej .
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
No nevím co myslíš že bysme to nemohli ovládat ale pokud vím tak gen se dá naockovat a u 304ky nevím co by mi mělo bránit.
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
304ku uřídím přeci jen stačí se podívat na díl jak byl Daniel převor a s Jackem ukradl Odyseu.
Lidi, Lidi ... vždyť Hvězdná Brána je klíč ke všemu! takže mě stačí jenom Brána a taky ten přístroj na přenášení zkušeností jiných. Kdybych si nechal přehrát vědomosti Carterové mám Střední školu v suchu
mensi verzi anticke hlavocucky s vedomostmi antiku,abych se nemusel zblaznit z toho mnozstvi v hlave,o zbytek uz byxch se postaral,zaridil nebo vyrobil si sam , skromne, nenapadne...
No pokud bych měl být skromný tak by mi stačil jen Prometheus