Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 22.11.2009 - 2. série SGU téměř jistá?

22.11.2009 - 2. série SGU téměř jistá?

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

HAck Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Mr. Franz I think careers are a 20th century invention and I don't want one.

Coder Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

No výborně...už ať je to tady 8)
Hvězdná Brána CZ - Vše o fenoménu Stargate
[img][http://hvezdnabrana.cz/wp-content/uploads/banner2.png]http://hvezdnabrana.cz[/img]
Obrázek

Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Osobně doufám, že druhá sérka dopadne... přeci jen, SGU je oproti SG-1 a SGA mnohem vyspělejší, klidně mě za to ukamenujte odpůrci dobře udělaných postav :) (no offense), a má slibnou budoucnost...
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

artos25977 Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

jj je to pravda...SGU je "reálnější" než SG-1 a SGA...a myslím, že takto jak začínaj začít museli aby si vybudovali základy do budoucna...SGU je dobré

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

počet diváků, díky DVR, od pilotu je stejnej(což je docela unikát, protože sledovanost má tendenci klesat). Maj mnohem větší podíl mezi mladšími diváky(o to jim šlo) a celkově je sledovanost vyšší než už SGA S5.
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

to je výborný protože právě kvůli sledovanosti stáhli SGA s6 teda aspoň myslím podle toho co sem kdysi četl... a je fajn že bude ta 2. sérka

meisterochmi Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

tak jako ja nevim jestli se na druhou serku budu koukat..kamaradi co znam tak 1x09 byl pro ne posledni....prej je to nuda a ja s nima i do jiste miry souhlasim
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Je to opravdu nudný. V serialu nejni žadný humor, furt se jen hadaj, nejni žadná akce žadne velké bitvy, jen hromada keců, keců a keců a neb ELi miluje cloe ale cloe nemiluje eliho.Zamindrakovanej rush a netušíci yong tod vše.Zklamalo mě to, je to spíš telenovela.
Jsem prostě pako a nikdo z Vás to nezmění !

chinet Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

jako nevím ale mít bitku s par milion let starou lodi? :-D

Wanted Uživatelský avatar
Major
Major

Odpovědět s citací

rigix: je opravdu vidět, že jsi na úrovni děcka, který chce akorát hromadu stříleček a bitev a rozprávání o přežití atd. nechápe... v tom je to reálnější, že se snaží sami sebe zabezpečit, jako by to bylo v reálu...
Obrázek
HNĚV POMINE, NENÁVIST V SRDCÍCH ZŮSTÁVÁ

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

jako naopak si myslim ze SGU je povedeny, dovíme se o anticich. jejich planech... a navic ty nejlepsi dily pry nas cekaji

Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ak tvrdíte že tam nie je žiadny humor, tak to poriadne nepozeráte :D
Dúfam že druhá séria sa bude naozaj natáčať a ak áno, zatiaľ sa na ňu teším. Dúfam že ďalšie epizódy mi to len potvrdia :)
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek

rigix Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Wanted píše:
rigix: je opravdu vidět, že jsi na úrovni děcka, který chce akorát hromadu stříleček a bitev a rozprávání o přežití atd. nechápe... v tom je to reálnější, že se snaží sami sebe zabezpečit, jako by to bylo v reálu...

V tom případě si děcko i ty jsme stejně starý.

Film je o ničem ani o anticích sme se tam zatim nic nedověděli, jen to že postavili tu loď.
Jsem prostě pako a nikdo z Vás to nezmění !

Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

omg a to jako chces vedet vsechno behem 9 dilu ? pokud jo bež na nějaky film...

:palka: :palka: :heat:

Palin Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Wanted píše:

ale já nechápu, jak může někdo shazovat fanouška určitého seriálu, který ma jistý styl za to, že se mu nelíbí jeho pokračování... tu jde o vkus... nám dlouholetým fanouškům SG se něco na tom seriálu líbilo a nebylo to snad nic z toho, co je hlavním faktorem v SGU... 12 let jsme koukali na super seriál ktery byl hlavně o střílečkách, bitvách a rozpráváních o přežití (ne jen...ale beru to podle toho, co jsi napsal ty ) ... každý ma jiný vkus a jestli je styl staré SG dětský, pak jsi právě vyvrátil teorii, že lidstvo stárne
(mimochodem já se na SGU koukám a na další pokračování se teším... stále doufám, že je to opravdu jen rozjezd, aby to pak pořádně rozbalili :wink: )
[img][./images/thumbs/baalaquetesh_1259529067.jpg]http://img36.imageshack.us/img36/5647/baalaquetesh.jpg[/img]
Baal & Qetesh are true gods.

Další

Zpět na SGA-PROJECT.COM