Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 20.11.2009 - Tapping, Shanks a Anderson se vrací do SGU

20.11.2009 - Tapping, Shanks a Anderson se vrací do SGU

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

tak jako první série už je dotočená....třeba začnou dělat na další sérii nebo na filmech... :)

xeroo Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

BigQ@123 píše:
AHA,tak to mě nenapadlo :sorry: .Já myslel,že už to je všechno hotový :shock: .To je pro mě novinka :shock: .

EDIT:Doplněna čárka před "že" :D .

Hm, když si to tak vesele edituješ tak si to editni znova...Za čárkami se dělá mezera :? Sory za OT.

Snail Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

to s tou pauzou mi přijde jako docela černý humor od autorů :( ale během té pauzy se budou muset rozhodnout jestli bude 2. série, jinak se to nestihne natočit(tahle série se natáčela od února) a podle sledovanosti si myslím že máme docela dobrou šanci že to odkývou :yahoo:

Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

No paráda... Sice jsem to věděl už dlouho, ale jsem rád, že se objeví i staré známé tváře... ne že bych neměl ty nové rád, ale nostalgické vzpomínky nikdy neuškodí... :)
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Dirt Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jo to je mazec!!! Taková pauza. Nemužu se dočkat na další díl a ted tohle!!!! Snad si to rozmyslí a trošku to uspíší :D :D :D . Jinak :palka: :palka: :heat:

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Ehm... tady se asi někdo zasekl v čase. :lol:

Předchozí

Zpět na SGA-PROJECT.COM