Vánoční sraz by byl hrozně hezkej a když se bavíte o těch všedních dnech, co nějaký pátek? Kolem 17 třeba, to už mají lidi snad po škole i práci (well, možná jsem velice naivní XD) a dalo by se to teoreticky protáhnout i do pozdnějšího večera. Jinak jsem pro každou špatnost
Even in the darkness, every color can be found. And every day of rain brings water flowing to things growing in the ground
Mě je to v podstatě jedno, pátek mam vcelku volnej a víkendy taky.... já se přizpůsobím
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself! Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.
O tom pátku mluvíte v souvislosti s tím předvánočním srazem? Ten připadá na 18. Já tedy do práce samozřejmě musim, ale mohu si vzít ranní. Jinak co "kolem 17."?
Já jsem to teda chápala tak, že se bavíme o dvou různejch srazech. O tom pátku že mluvíme v souvislosti s dřívějším srazem (měla jsem na mysli teď 20. nebo 27.) s tim, že předvánoční sraz se naplánuje pozdějc, až to bude víc aktuální. Veřim, že tim "kolem 17" myslela Valla hodinu, kdy se v některej ten pátek sejít. Mám pravdu, nebo jen dělám zmatky?
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?
Ah, já myslel jeden, to je fuk pátek 20. vyhovuje, celý den mám volno
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself! Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.
No tak co se mojí účasti týká, já se vyskytnu pravděpodobně nejdřív na předvánočním srazu, neboť jaksi v souboji "odborná literatura nutná ke zkoušce" vs. já vede jednoznačně literatura a já to musím nějak dohnat a do konce semestru už moc času nezbývá. Lidi, nikdy se nedávejte na humanitní obor
Tak v pátek už mám nastavenou směnu na odpolední (a jelikož máme ráno snídani, pochybuju, že si to někdo vymění), takže končim v 19 hodin. Toto plus dojezdový čas někam. Až tam přijedu, bude tam ještě někdo? A to víc než hodinu?
Já bych se zdržela minimálně do půl desátý. Záleží teda na vyjádření ostatních, jestli to nepřesunout na sobotu (kdy by se se mnou nejspíš počítat nedalo), nebo nepočkat až do předvánočního.
Bude někdy naše civilizace natolik vyspělá, že se budou koblihy plnit rovnoměrně?