Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Heroes Heroes

Heroes

seriál o superhrdinech bez pláštěnek a typicky praštěných comicsových zápletek, kombinace díky níž se neodlepíte od obrazovky...

Příspěvek 11.10.2009 20:24:21
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

:rflmao: :rflmao: :rflmao: To je nádherná reakce :D. Mno, je to jen seriál, ale to neznamená, že bych to neměla probírat hlouběji :D. Krom toho, přemýšlení nad časovými paradoxy a liniemi mám hrozně ráda :D ;-).

A ještě doplnění, nějak jsem zapomenula na konec:
Toto je spoiler!!!:
Máme tedy dva Hiry...jeden na záchodě, jeden v kanceláři...na konečné linii ten z kanceláře přesvědčí milého skákavce, aby neskočil. Mno...a teď co s tím...máme stále dva Hiry :D.
Nějaké nápady nebo mi něco v rovnici uniká :hmmm: :)
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 11.10.2009 20:32:06
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tar-aro, prosím tě přestaň s tím množením Hira, nebo už nikdy nebudu mít klidnou noc bez nočních můr :scared: :scared: To raději množ Sylara, ten je sice taky na hlavu, ale aspoň by člověk před smrtí viděl něco pěkného :lol: :lol:

Příspěvek 11.10.2009 22:18:50
Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ještě jí dávej nápady. Chceš slyšet odbornou studii o tom jak se Sylerové navzájem skalpují a jaký důsledek bude mít pro Sylera skalpování sebe sama v jiné časové rovině s přihlédnutím k narušení časové linie, subprostrou a výroby želé medvídků v čokoládě? :D
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

Příspěvek 12.10.2009 02:40:12
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

:D Já nikoho nemnožím, oni se množí sami... :lol:

Hmm...kdyby se ovšem vracel Syler (to by musel zabít Hira, muhehe ;-)...na druhou stranu by se to dalo obejít tak, že by třeba zabil toho přebytečného Hira...vlk se nažral a koza zůstala celá, hmm...? ;-)). OK, takže Syler by se pak vrátil...ale co s tím, aby zabil sám sebe? Proč? On své schopnosti má. Tedy, je fakt, že teď má trochu problém, jenže...
Toto je spoiler!!!:
jeho mysl nemá ty správné schopnosti, jeho tělo nemá tu správnou mysl. Leda, teoreticky a hypoteticky, kdyby našla mysl způsob, jak by ovládla tělo skrze nějakou tu pocuchanou mysl či něco na ten způsob, co se v těle nachází, tak by to mohlo být zajímavé...to by pak přes toto spojení mohl využívat toho těla. Nicméně pak by bylo lepší se do něj zase dostat a ne šaškovat s dvěma těly, že ;-).
Ale dost těhle blbostí ;-). Mmch., dle teorie, že se vytváří pořád nové časové linie by se ale lidi dali "namnožit" jen na počet dva - z původní line a přemístěný. A kdykoli by se odklonila minulost, tak by tam už "ten minule přemístěný" nebyl.

OK, jdu už spát :)....ale v rámci toho, na co poukazuju, je to myslím tak, jak říkám.

PS: O výrobě želé medvídků v čokoládě nic nevím...zatím....muhehe...;-).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 12.10.2009 06:22:36
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Máš ve své teorii o Hirově smrti jednu zasádní chybu: zapomínáš na Sylarovu empatii. :lol:

Příspěvek 12.10.2009 10:00:22
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No kdyby se Sylar vrátil v čase, aby zabil sám sebe (jako nechápu z jakých pohnutek by to dělal...leda jak měl tu epizodu s hodným Gabrielem, že by se vrátil do bodu, kdy se stal Sylarem a zabil by se, aby se z něj nestala taková zrůda), tak by ale byl ten problém, že by byl mrtvý, tudíž by se nemohl stát hodným Gabrielem a vrátit se v čase a zabít se. I když možná by tím vytvořil alternativní realitu, v níž by Sylar nebyl (a ta by teda stála za prd :( ) a on by pocházel z té, ve které se nevrátil v čase a nezabil se. :lol: :lol: Jenže to jsem ho pořád nerozmnožili, dokonce jsme ho z jedné reality ubrali :smile:

Příspěvek 12.10.2009 15:39:17
Proche Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

:shock: :shock:
jen pripominam...je to jen serial :rflmao:
ne jako nejaky konspiracni teorie beru, ale co je moc je moc :rflmao:
Add depth to your life

Příspěvek 12.10.2009 15:44:51
Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Zatím nejslabší episoda této série. Jediné co mě zaujalo byl návrat Sylera. Doufám, že to náš seriový zabiják pořádně roztočí :) .
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them."
Sherlock Holmes

Příspěvek 12.10.2009 20:40:46
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Cestování v čase je už z principu nesmysl, takže fak nechápu jak někdo může uvažovat nad tim, jestli jeden spůsob cestování je nesmyslnější než ten druhej - jsou všechny stejnej nesmysl.

Eleira píše:
A taky je mi docela divné, že nemá Kimiko žádnou schopnost, když jí měla její matka i otec. A očividně o schopnostech ani neví :roll:

Kdo řek že ji nemá? A určitě měl její otec nějakou? (jakou?) A co my víme o dědičnosti těhle schopností? Je ten znak dominantní nebo recesivní? Jsou snad epistatický? A jsou vůbec podmíněný geneticky?
Mě na tom (ať už je to jakkoliv) teda nic divnýho nepřijde.
Obrázek

Příspěvek 13.10.2009 14:41:09
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Sotva sme se zbavily fyzikálně plodné Tar-ary a místo toho k nám přišel biolog :-D

Příspěvek 13.10.2009 15:59:38
Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Jenže já narozdíl od Tar-ary nerejpal do seriálu, ale do někoho kdo do seriálu rejpal. A vůbec, máš snad něco proti fyzikům? nebo nedej pánbůh biologům? :palka:
:D
Obrázek

Příspěvek 13.10.2009 16:39:57
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nic. Co bych dělal bez nich? (kratší maturitu :-D)

Příspěvek 13.10.2009 18:21:12
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

No dobře, tak přinejmenším je mi divný, že Kimiko o těch schopnostech vůbec neví. To jí je zatajili? No pravda, Hiro o nich taky nevěděl, dokud nepřišel na to, že jednu má. To je fakt. No nic, tak už mlčím :smile:

Příspěvek 13.10.2009 18:39:27
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak uvidíme co udělá hiro, skočil si k petrovi na pomoc a asi Sue neslyšící pomůže když je to doktorka, Syler a jeho dostání se k cirkusu bylo skvěle udělaný a ten lesbing jsem čekal hůř udělanej tady to bylo i uvěřitelný... uvidíme co bude dál.....
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 13.10.2009 19:10:05
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Výborná epizoda, linie Claire byla zpočátku spíš nudná, ale pak už se to dobře zamotalo. Jsem zvědavý na Hira a Sylara, teda teď spíš zase Gabriella. ;-)
Ať žije první série! :-)

PředchozíDalší

Zpět na Heroes