Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah
A ještě mě napadlo dá se považovat Orion jako pozemská loď nebo je to prostě loď Antiků??
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
No tak Orion patřila scénáristům kteří z ní udělali obětního beránka stejně jako z Koroleva jelikož pak by Země měla jednu z nejsilnějších lodí ve vesmíru a potom co by ji lidé opravili by mohli postupně nakopávat wraithům a oriům zadky. PS:1000. Příspěvek
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
Je fakt škoda že nám Oriona nenechali ještě aspoň pár dílů. Jinak gratulace k 1000 příspěvku
Dík ale to pivko mi nedošlo nejspíš ho ztratila pošta nebo ho antivir shledal zdraví škodlivý popřípadě ho bylo velký množství a přetížilo síť...
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
Sun-Tzu Nicméně hlas jsem dal Odyssey, protože loď s asgardskými technologiemi a maskováním, která vydrží víc než jeden zásah Ori paprskometu, to je něco.
Lt.C. John Sheppard: asi antivir to víš každej si chce trochu sosnout
Nevím, ale třída 304 mi přijde jako taková skořápka... asi jsem zhýčkaný Galacticou, ale přijde mi že jsou strašně křehký... to 303 mi přišla mnohem lepší...
To alfel:To si musel sosnout pořádně jelikož mi nedošel ani půllitr To Mark Jackob:To bude tim že v SG má každá loď úplně všude vokna namísto pancéřování.