Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
Velmi nepotěšil Hiro | Toto je spoiler!!!: |
| A změna minulosti v podobě Ando a Hirova sestra...to je jako šlápnutí na motýla, to by mělo dost velký následky, to mi nepovídejte (ok, je tu malá možnost, v rámci nekonečného množství možností, že by to neovlivnilo nic moc jiného, nicméně tato možnost je také extrémně nepravděpodobná). Cirkusáci - sice mě zajímá, co to je zač, ale nijak extrémně. Syler v Nathanově tělě je...prostě divnej. Takový to autorský "Nathan sice umřel, ale o jeho tvář nepřijdete a tak nás třeba někteří z vás nebudou chtít zabít, že to není on." Syler v Mattově hlavně je...mno, nápad, co dělá s Mattem je zajímavej, to se musí nechat. I když ubírá sympatie k Mattově postavě. A Syler...imo prostě přesluhuje. Jakkoli byl v první sérii skvělý a jakkoli je dobře zahrán (což rozhodně je). |
| Toto je spoiler!!!: |
| Tak čtvrtej díl přivedl Sylera zpět, jsem zvědav jestli bude muset najít sebe v mattovi či ne...... |
| Sathan - Podle nového proma bych soudil, že Sylar si asi nebude uvědomovat kdo vlastně je, asi si vážně bude myslet, že je Nathan nebo prostě ztratí paměť. Přecijenom, ze Sylara v jeho těle zbyly opravdu jen ty schopnosti. Co se týče Hira - poslední epizoda s ním se mi velmi líbila. Sice nějak nechápu, kam se vždy poděl ten první Hiro, ale to je vedlejší. Jsme zvědavý, kde se teď objeví a jak to s ním dopadne. Souhlasím, že změnou časové linie musel opravdu způsobit více věcí, než že Ando a Kimiko se chtějí brát, ale sami to nemůžeme posoudit, tahle realita se vážně může lišit pouze v detailech. SaMatt - opravdu velmi zajímavý příběh. Takové psycho. Nesouhlasím, že by to nějak Mattovi ubíralo na sympatiích, mě se to například líbí, že tu schopnost taky používá ku svému prospěchu. Ovlivněn Sylarem... můžeme tu mít nového nepřítele, kterého se na konci budou snažit zastavit, třeba jeho souboj se Sathanem by nemusel být k zahození. ![]() Může se toho ještě stát tolik... sedmnáct epizod je sedmnáct epizod. |
| A vypadá to, že Gretchen to v příští epizodě vybalí na Claire. |
Tak NathanoSyler nám leze z hrobu...a není to vlastně ani jeden z nich. Zajímavé . Resp. Nathan to nebyl ani předtím...prostě tělo s určitým naprogramováním, které bylo sebráno z omezeného množství vzpomínek a odrazů pocitů. Hiro...jop, opět nedodržování "nadefinovaného" fungování pohybu v čase. I když nechci vidět ty situace, kdy by po budově pobíhalo šílené množství Hirů, kteří by se sami před sebou a před ostatními schovávali...chmm. Ale tak když mi tam nechají ve větší koncentraci Noaha, tak budu celkem spokojená ![]() |
| To že se vrátí o 20 let zpátky a zásadnim způsobem změní život lidem z jeho okolí by mělo za následky úplně jiný vývoj Hirovy postavy a příběhu samotnýho. Jenže scénáristi nás mají za dutá hovada. Co se týče těch Hirů, tak jsem to pochopil tak, že se může vtělit do svý osoby v jinym čase. Nebo ho prostě nahradí tim, že se portne na to samí místo |
| A například to, že v minulosti dal Anda dohromady se svojí sestrou by asi mělo hodně velké následky už jen v tom, že kdyby doma měl Ando Kimiko, tak by Hira asi tak ochotně nenásledoval na jeho "cestě hrdiny". Fakt si myslím, že tyhle změny minulosti by se měly víc projevit, když už tam to cestování časem cpou. A taky je mi docela divné, že nemá Kimiko žádnou schopnost, když jí měla její matka i otec. A očividně o schopnostech ani neví |

| Hiro v minulosti sice nezůstává, nicméně když se vrátí, tak tam pořád toho své o pár minut mladší já má. Když pominu jednu linie, kde by musel nastat paradox...případně po ignorování paradoxu by tam bylo těch x Hirů, tak se tedy dostáváme na odklonění časové linie. Nicméně, i se změnou časové linie jsou tam stále dva Hirové - ten mladý, který zestárne a ten cestovatel o pár minut starší. A v kanceláři sedí ten mladší. Toho by v tom případě bylo potřeba další změnou časové linie třeba zavřít na záchodě, aby se nemohl do kanceláře dostavit a pak se tam mohl klidně teleportnout ten starší. |