Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Heroes Heroes

Heroes

seriál o superhrdinech bez pláštěnek a typicky praštěných comicsových zápletek, kombinace díky níž se neodlepíte od obrazovky...

Příspěvek 02.10.2009 19:28:08
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Pracuje 23 hodin denně schovává se před svou rodinou..to není normální

Příspěvek 02.10.2009 19:51:44
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Lepší než kdyby se choval jako idiot.
"Synu, to ani neobejmeš svého otce?"

Příspěvek 04.10.2009 18:59:56
Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Zatím to jde. Jsem vážně zvědav na to co udělají s Clair a Gratchen (je mi silně podezřelá), ale Péťa se svojí touhou spasit svět klackem, už mi tak trochu leze krkem. Hiro má na lezení krkem patent, takže tady je to jasné. Doufám, že dle pravidla "čím více Sylar, tím více Heroes" se nám neprobere jeden Sylar ve svém těle a druhý v Mattově. Cirkusácký padouši mě nějak nezaujali.
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

Příspěvek 07.10.2009 07:21:36
Tar-ara Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tak první tři díly jsou zatím pěkný. Sice zatim ještě nic tak extra, ale vypadá to (zatím) dobře. Hodně potěšil Noah :D. Přímo tam září :D. Dění okolo něj se mi hodně líbí. :yes: Velmi nepotěšil Hiro :?.
Toto je spoiler!!!:
A změna minulosti v podobě Ando a Hirova sestra...to je jako šlápnutí na motýla, to by mělo dost velký následky, to mi nepovídejte (ok, je tu malá možnost, v rámci nekonečného množství možností, že by to neovlivnilo nic moc jiného, nicméně tato možnost je také extrémně nepravděpodobná).
Cirkusáci - sice mě zajímá, co to je zač, ale nijak extrémně.
Syler v Nathanově tělě je...prostě divnej. Takový to autorský "Nathan sice umřel, ale o jeho tvář nepřijdete a tak nás třeba někteří z vás nebudou chtít zabít, že to není on." Syler v Mattově hlavně je...mno, nápad, co dělá s Mattem je zajímavej, to se musí nechat. I když ubírá sympatie k Mattově postavě. A Syler...imo prostě přesluhuje. Jakkoli byl v první sérii skvělý a jakkoli je dobře zahrán (což rozhodně je).
"Now you're cookin'!" - Milton C. Hardcastle

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 07.10.2009 10:16:31
spike kree Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Tak čtvrtej díl přivedl Sylera zpět, jsem zvědav jestli bude muset najít sebe v mattovi či ne......
To never die.... and to conquer all. That is winning

If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.

Příspěvek 07.10.2009 16:19:40
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Tak jen aby nám tu nezačal běhat Sylar, co se chová jako Nathan. Asi by to byl pro Petera pořádnej šok, kdyby za ním přišel Sylar a "Nazdar. Obejmi svýho brášku." I když teda Peter s tím objímáním příbuzných...no pomlčela bych :D

Příspěvek 07.10.2009 17:07:26
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Sathan - Podle nového proma bych soudil, že Sylar si asi nebude uvědomovat kdo vlastně je, asi si vážně bude myslet, že je Nathan nebo prostě ztratí paměť. Přecijenom, ze Sylara v jeho těle zbyly opravdu jen ty schopnosti.

Co se týče Hira - poslední epizoda s ním se mi velmi líbila. Sice nějak nechápu, kam se vždy poděl ten první Hiro, ale to je vedlejší. Jsme zvědavý, kde se teď objeví a jak to s ním dopadne.
Souhlasím, že změnou časové linie musel opravdu způsobit více věcí, než že Ando a Kimiko se chtějí brát, ale sami to nemůžeme posoudit, tahle realita se vážně může lišit pouze v detailech.

SaMatt - opravdu velmi zajímavý příběh. Takové psycho. Nesouhlasím, že by to nějak Mattovi ubíralo na sympatiích, mě se to například líbí, že tu schopnost taky používá ku svému prospěchu. Ovlivněn Sylarem... můžeme tu mít nového nepřítele, kterého se na konci budou snažit zastavit, třeba jeho souboj se Sathanem by nemusel být k zahození. :-)
Může se toho ještě stát tolik... sedmnáct epizod je sedmnáct epizod.

EDIT:
Toto je spoiler!!!:
A vypadá to, že Gretchen to v příští epizodě vybalí na Claire. :lol:

Příspěvek 09.10.2009 07:41:36
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Tak NathanoSyler nám leze z hrobu...a není to vlastně ani jeden z nich. Zajímavé :-). Resp. Nathan to nebyl ani předtím...prostě tělo s určitým naprogramováním, které bylo sebráno z omezeného množství vzpomínek a odrazů pocitů.
Hiro...jop, opět nedodržování "nadefinovaného" fungování pohybu v čase. I když nechci vidět ty situace, kdy by po budově pobíhalo šílené množství Hirů, kteří by se sami před sebou a před ostatními schovávali...chmm.
Ale tak když mi tam nechají ve větší koncentraci Noaha, tak budu celkem spokojená :-)

[img][http://tar-ara.sg1.cz/Ikona/HaMbanner1.jpg]http://tar-ara.sg1.cz//Ikona/HaMbanner1.jpg[/img]

Příspěvek 10.10.2009 16:41:16
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
U nového dílu se mi líbil snad jen konec, když se Sylar vyhrabal z hrobu. Jinak ne, že bych se nějak nudil, ale už pro mě bohužel Heroes ztratili to kouzlo z první série. Ta byla naprosto fantastická. Škoda jen, že už se k ní nikdy Heroes nepřiblíží.

Příspěvek 10.10.2009 17:40:41
Dutch Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nechápu proč do seriálu šoupaj cestování časem, když nemaj mozek aby domysleli následky...
Toto je spoiler!!!:
To že se vrátí o 20 let zpátky a zásadnim způsobem změní život lidem z jeho okolí by mělo za následky úplně jiný vývoj Hirovy postavy a příběhu samotnýho. Jenže scénáristi nás mají za dutá hovada. Co se týče těch Hirů, tak jsem to pochopil tak, že se může vtělit do svý osoby v jinym čase. Nebo ho prostě nahradí tim, že se portne na to samí místo :D
Nemám rád soboly

Příspěvek 10.10.2009 17:57:59
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Dutch: to ale nemůžeme posoudit, v tom to je. On tím klidně mohl změnit více věcí, ale pro děj seriálu jsou prostě nepodstatné.

Příspěvek 10.10.2009 18:05:12
Eleira Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak s tím vtělování to tak naprosto určitě není, protože jsme viděli, že Hiro už v minulosti potkal sám sebe, což by v případě vtělení nešlo. To že nepotkáváme několik Hirů najednou (u všech bohů, to by byla noční můra a pohroma pro svět větší než amráda Sylarů) bych vysvětlila tím, že on se zase teleportuje zpátky, takže v minulosti nezústává. Akorát je divné, že se na něm neprojeví změna, kterou v minulosti udělal, to by mělo.

Toto je spoiler!!!:
A například to, že v minulosti dal Anda dohromady se svojí sestrou by asi mělo hodně velké následky už jen v tom, že kdyby doma měl Ando Kimiko, tak by Hira asi tak ochotně nenásledoval na jeho "cestě hrdiny". Fakt si myslím, že tyhle změny minulosti by se měly víc projevit, když už tam to cestování časem cpou. A taky je mi docela divné, že nemá Kimiko žádnou schopnost, když jí měla její matka i otec. A očividně o schopnostech ani neví :roll:

Příspěvek 10.10.2009 20:46:25
Yeyind Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Souhlasím, že cestování časem by mělo dolekosáhlejší následky. A tahle změna by v podstatě mohla zbourat celou dějovou linii. Když nad tím člověk přemýšlí, tak i třeba jen šlápnutí na rostlinku může dopadnout blbě (malý stromeček nevyroste a ptáček si sedne jinde, což způsobí, že zamilovaná dvojice se nezastaví aby se koukla, ale vlezou do cestě autu - jenom taková kravinka co mě napadla :-D). I na tom nejmenším detailu může být velká změna a řekl bych, že taková naprostá změna podstaty vztahu by nadělala takový bordel, že by se až Hiro divil.
In brightest day, in blackest night.
No color shall escape his sight.
Let those who joined Shepard's fight.
Beware his logic...weird ghostly child!

Příspěvek 11.10.2009 12:36:47
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Trocha časoprostorové teorie k dílu: :-)
Toto je spoiler!!!:
Hiro v minulosti sice nezůstává, nicméně když se vrátí, tak tam pořád toho své o pár minut mladší já má. Když pominu jednu linie, kde by musel nastat paradox...případně po ignorování paradoxu by tam bylo těch x Hirů, tak se tedy dostáváme na odklonění časové linie. Nicméně, i se změnou časové linie jsou tam stále dva Hirové - ten mladý, který zestárne a ten cestovatel o pár minut starší. A v kanceláři sedí ten mladší. Toho by v tom případě bylo potřeba další změnou časové linie třeba zavřít na záchodě, aby se nemohl do kanceláře dostavit a pak se tam mohl klidně teleportnout ten starší.

Příspěvek 11.10.2009 19:05:50
Proche Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Tar-ara: :shock: :shock: :shock:
proboha vzdyt je to jen serial :rflmao: :rflmao: :rflmao:
Add depth to your life

PředchozíDalší

Zpět na Heroes