Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
když se podíváš na bránu na Destiny, tak je nad ní taková bílá koule... A ta na planetách, dle zdání, chybí... někoho napadlo, že by její roli mohlo vyplňovat KINO...
když se podíváš na bránu na Destiny, tak je nad ní taková bílá koule... A ta na planetách, dle zdání, chybí... někoho napadlo, že by její roli mohlo vyplňovat KINO...
ÁÁÁÁ už vím teď jsem se podíval. Dík za vysvětlení. Teď hmm me ale ta koule přijde menší než KINO tam se asi nenarve.
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
To je zámek, ne? Tam se dycky uzamkne ten symbol...
Když maj tak mohutnou loď... možná i větší než Atlantis... proč pak přesedlali na malý Aurory, když mohli postavit tuhle jednu a vyřídit tím všechny Wraithy
Aurora mi nepripadala až taká malá. Okrem toho obrovská loď má jednu obrovskú nevýhodu - je obrovská A teda sa dá ľahšie trafiť a horšie sa s ňou manévruje.
Btw keď už spoilerujete, tak používajte pls príslušné tlačítko
Nevim, ale pdle toho, jak se to KINO hejbe, se mi zdá, že má nějakou formu umělý inteligence (ne jenom naprogramovaný trasy). Když totiž kamera přejde na pohled z KINA, tak to vypadá, jako by se rozhlíželo.
Tak podle mě je KINO parádní věcička, už jen proto že je to "flying camera!", ale rozhodně bych ocenil, kdyby se osvědčila i teorie o tom, že KINO bude dělat tu bílou kouli nad bránou...
jasi píše:
tak semse podivalna zacatek sgu a ta bila koule je svetlo a nevim proc bytam kino vubec bylo a navic se cpalo k lamje
Určitě by to tu kouli dělat mělo.Jestli že ne tak nechápu,proč se ta brána točí.
Tak počkat teďka jsem z toho nějak zmatenej .Já to myslel takhle.KINO přiletí a nějak se dálkově spojí s SG(Jako rádiově myšleno).Přiletí přímo na dní,aby zaujal kolmou pozici k povrvhu.Ta pomyslná kolmice vede přesně středem brány(jako na Destiny).A začne vytáčet a celý kruh se začne otáčet(SG). .Jestli to fakt,ale bude takhle tak by mě zajímalo jak můžou ostatní rasy cestovat.
BigQ@123:"Jestli to fakt,ale bude takhle tak by mě zajímalo jak můžou ostatní rasy cestovat." - Nemůžou, Antikové nikdy nestavěli brány pro potřeby jiných, ale vždy jen pro sebe. A myslím, že za jejich éry systém bran (Mléčná dráha) ani nikdo jiný nepoužíval. To, že je používají jiné rasy je spíš "vedlejší" produkt, se kterým Antikové nepočítali. Jak by také jo, kdo by dopředu předpokládal, že jeho celá rasa vymře, nebo se povznese, což je z pohledu smrtelníka vpodstatě to samé.