Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)
Výrazivo Amandy mi nijak zvláštní nepřipadalo. Asi jsem si dostatečně nevšímal. Mě teda dostal výraz Jacka (ani nevím proč), když tam kroutí rameny a ústy nad tím, že se nikdo nevrátil na Zem.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."
I am proud to be member of Sheppofilclub Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell) Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.
no aspon neco zas pochopte ty co odradilo SGA si reknou je zas dalsi SG blbost na to se radsi ani divat nebudu ,ale postupne se doslechnou ze je to jiny atd takze podle mne bude sledovanost stoupat
I am proud to be member of Sheppofilclub Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell) Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.
to zase tak spatný nebylo, lepsí bylo v podstate jen Medium. Ale i tak je 1.7 na Series premiere málo. Zacínám mít strach, jestli SyFy objedná 2 sérii.
Take the reins...It´s up to you! :::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE::::::::::::::::::::::::::::::::: COMING SOON 2009