Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Stargate Universe - obecný pokec

Stargate Universe - obecný pokec

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

To mi povidej... já v sobotu musim makat na zahradě, takže celej den v trapu a na SGU budu mít čas až večer, když budu totálně vycucanej a nebo až v neděli, což je pravděpodobnější, takže já sem taky celkem naštvanej že na SGU budu čekat o den dýl....
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Mě to povídejte, :lol: v pátek přijede "stará", pak přijede kámoš (takže to asi budu rád, když dojdu domů po svých), na druhý den musím ráno na brigádu a odpoledne mám závody. :-(

BigQ@123 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Tak mě čeká jen vskutku nudnej víkend.Zejtra mi naštěstí končí škola už nějak ve 12.40.Pak na vlak a v půl drůhy doma a pak jen nekonečné desítky hodin čekání,až to někdo,někde upne i s titulkama.Prosím mocný povznesení zaříďte to aspoň na neděli,ať nemusim čekat další tejden,až bude víkend :( :cry: .Ve všední den bych na to nekoukal(až teda na pátek).To není ono.

kufač Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Ale no tak lidi, berte to z té lepší stránky. Čím později se dostanete k prvním dvěma částem pilotu, tím kratší dobu budete čekat na část třetí, na kterou se z celého pilotu těším nejvíce.

Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

a pretoto som sa ucil anglictinu...aby som necakal na titulky

g.o.d píše:
třeba si z nich nějakej povznesenej dělá cenzura :smile:

jj..Harsesisov syn.
Obrázek

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nechci aby to působilo nějak rasisticky, věřte že ne... Ale toho černocha fakt budu nenávidět..použil bych i silnější výrazy ale nechci dostat banána...

Nevím...bouchač, černoch, a dá se říci neuvažující člověk... to se teda taky moc nepředvedli...ve skutečnosti bych řekl že rasista je wright... Ostatně dejte mi příklad kdy v SG jako celku byl nějaký afroameričan vědec...nevzpomínám si...

Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

rofl :rflmao: ...tak tato veta ma zabila:

gravidus píše:
Nechci aby to působilo nějak rasisticky, věřte že ne... Ale toho černocha fakt budu nenávidět..použil bych i silnější výrazy ale nechci dostat banána...

Ani by ma to nenapadlo, v podstate robis predsudky este skor ako siho videl hrat co i len celu epizodu.Sorry ale maly rasizmus tam je...Nasledne oznacis Wrighta za rasistu ktory da chudakovi černochovi šancu si zahrat konecne niekde kde sa nanho bude divat za jeden vecer tolko ludi dokopy ako za cely jeho zivot nie.
Obrázek

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Tak jasně že si dávám dohromady jenom pocity čistě z trailerů... zatím v každym traileru se choval jako kretén....a za tím co jsem napsal si stojím, včetně toho, že tam z mojí strany není ani kapka rasismu ;)

Dark_phantom Airman
Airman

Odpovědět s citací

zdarec, nevite nekdo jak to vypada s webem SGU? .)

Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

gravidus píše:
Tak jasně že si dávám dohromady jenom pocity čistě z trailerů... zatím v každym traileru se choval jako kretén....a za tím co jsem napsal si stojím, včetně toho, že tam z mojí strany není ani kapka rasismu ;)

podla mna sa chova logicky ked si zoberes ze uz nikdy neuvidi svoju rodinu...asi kazdy na Destiny by najradsej zabil za toto Rusha, ale zaroven aj vedia ze je ich jedina sanca na prezitie a ako sa dostat domov...tak nemozu.

este by ma zaujimalo ako vlada U.S.A. vysvetli verejnosti ze zmizol senator aj so svojou dcerou(typujem ze daka autonehoda a tela spalene na uhol)...a ked si to zobereme celoplosne z chronologickeho hladiska Stargate tak pocas 12-13rokov od spustenia programu Stargate muselo pekne vela vojakov zahynut v nasej a aj v galaxii Pegas...sa cudujem ze sa do toho nepustili este daky investigativny novinari...a ze naco aj v tomto pripade odvolavaju ci na vojnu v Iraku alebo naco...
Obrázek

Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Myslím, že to sa tu na fóre už niekde riešilo.... :scratchanym:
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Do vysílání epizody zbývá:
› 0 dní 11 hodin 49 minut 21.4 sekund

Óóóó... 8)

Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ouch, parádička :)
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek

Evil Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

viete co by bolo krute???Keby teraz vysiel pre-air
Obrázek

shppen Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Evil píše:

este by ma zaujimalo ako vlada U.S.A. vysvetli verejnosti ze zmizol senator aj so svojou dcerou(typujem ze daka autonehoda a tela spalene na uhol)...a ked si to zobereme celoplosne z chronologickeho hladiska Stargate tak pocas 12-13rokov od spustenia programu Stargate muselo pekne vela vojakov zahynut v nasej a aj v galaxii Pegas...sa cudujem ze sa do toho nepustili este daky investigativny novinari...a ze naco aj v tomto pripade odvolavaju ci na vojnu v Iraku alebo naco...

Tohle ale vubec neni marny napad udelat jeden dil jak nekdo ze zeme resi to zmizeni tech lidi...
Obrázek

PředchozíDalší

Zpět na Obecné