asi tejden potom, jen jsem překvapenej že letos jim to zatím drží a neuteklo to, když si vemu že asi šest jinejch zase a opakovaně uteklo předem a s tim že vydali tu jejich "tašku" s prvníma 3 epizodama a odeslali jí po televizích i na gateworld a nikdo to nezkopčil......
To never die.... and to conquer all. That is winning
If you enter a room intending to assassinate someone, and there is a treecat in the room, either abort your mission immediately, or switch to nuclear weapons.
V sobotu ve čtyři nebo pět ráno, nejsem si jist, ale po dvou hodinách to opakují jen nevím jestli to bude i u tohoto dvou-dílu, že by hned po skončení jel znova? Tak podle programu ne, až při třetí epizodě poběží znovu hned po Sanctuary. Jinak včera těch trailerů bylo opravdu hodně, pěkná podívaná.
Já jsem to práve pocítal a kdyz tady bylo 14:00, tak tam podle programu startovali Heroes I. v 8:00..cili sest hodin mezera, takze kdyz to startuje ve 21:00, tak tady by to melo bejt ve tri, ne? A podle programu to fakt dávaj dvakrát za sebou, v 9pm a v 11pm. Tak v tom mám docela bordel..nechci stávat moc brzo, ale ani zaspat.
Take the reins...It´s up to you! :::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE::::::::::::::::::::::::::::::::: COMING SOON 2009
no tak tomu rikam poradna davka SG 4 hodiny SGU a potom 2 hodiny SG1 No doufam ze v sobotu uz budou titulky s moji AJ bych rozumel 20% a to u Rushe skoro vubec