Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Universe Spoilery Trailery a další videa k SGU

Trailery a další videa k SGU

Rozmluva nad doposud neodvysílanými díly, nebo díly na které ještě nejsou české titulky ... nečtěte pokud si nechcete zkazit překvapení

TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Tak v dnesním prostredí uz jo...nezapomínej ze v SG-1 season 1-2 byli rádi kdyz rozsekali ty dva. Ale kdyz uz jsme u toho, taky vám zatím pilot tak strasne pripomíná podle tech dosavadních videí první sezóny SG-1??? :)
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

nějak tak... připomíná my to ty temné chvíle u Goau'ldů, po průchodu bránou omrzliny, a každý nový lidi zkoumali jestli nejsou Goaul'di, atd., atd.
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Ano, ale nutno říct, že v SG-1 docela promarnili potencionál této myšlenky. Ale třeba epizoda s Jolinar byla skvěle napsaná. Ten začátek, kdy byl všude chaos, nad hlavami jim létaly kluzáky a pak ta chvíla, kdy se Jolinar "zmocnila" Sam... :ok:
Kéž by podobných momentů bylo v SGU víc.

TENTHIUS: mrkni se na poslední dvě sezóny SG-1, tam taky prchali před "pouhými" dvěma Ha´taky.
Jasně, teď máme paprskomety, ale zbraně Ha´taků proti asgardským štítům by měly docela šanci, proč by před nimi jinak Odyssey tenkrát utíkala?

EDIT: Ha´tak vůbec není slabá loď, většina z vás nejspíš soudí podle toho, jak rychle padaly v 9x20, ale nezapomínejte i na lodě co měl k dispozici Anubis nebo Ba´al. Měly antické štíty, s těmi by měly vydržet velmi dlouho.
Bitva Ha´tak vs. Hammond se mi tedy vůbec nezdá nereálná.

shppen Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jen tak odskocim od tematu...jak to nakonec vyresili s tema omrzlinama? Si nejak nemuzu vzpomenout :-D
Obrázek

Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Sam něco udělala s tím jejich pcDHD a přestalo to, nebo tak nějak si to pamatuju...

Vanguard píše:
Bitva Ha´tak vs. Hammond se mi tedy vůbec nezdá nereálná.

To mě by se zdála velmi nevyrovnaná. Když si vezmeme že ta nová verze asg. štítů, kterou nám dali v 10x20 vydrží to co vydrží (viděli jsme v SGA), tak si myslím, že Ha'tak by neměl moc šanci...

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

tak SGA bych snad ani nepovažoval za kánon :D
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

g.o.d: moje řeč. :lol:

Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

V tom případě ale nevíme, jak sou ty nový štíty silný (btw: já taky SGA odsuzuju za to co tam provedly), protože to co bylo v tAoT se opravdu počítat nedá...

g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

no ono by imho stačilo aby Hatak kroužil kolem 304 jako hladovej sršeň a pálil opravdu hodně velkou kadencí(což imho. soudě traileeru opravdu dělá). Navíc nevíme kde všude má 304 ty asgardský kanóny (z toho co jsem viděli, tak vždycky stříleli když měli nepříteli doslova před nosem a nikdy třeba nestříleli za sebe). Navíc Hatak má imho. mnohem lepší manévrovatelnost než 304

navíc naprostý dlitenství velitelů 304 zjevně nezná mezí. Jak nám ukázali v SGA 520. Kde nebyli schopní využít mávevrovatelnost jako svojí výhodu.
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

A ani asgardské štíty nejsou neproniknutelné, pokud navíc bude Hammond ve stejném stavu jako byl Korolev, Ha´tak bude mít šanci ještě větší.
Jen se bojím, aby se hned po premiéře nevynořily názory typu: "Bééé, jak může Ha´tak rozstřílet 304, vždyť v SGA nám přece ukazovali to a to a to... Bééé"

pako3 Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

IMHO ten nápad s tím, že nějaký nováček najde řešení zrovna v době přepadu mě trochu..........

prostě zase to bude obsahovat klišé!
Obrázek

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Tak pokud to chceš takhle, přečti si třeba 2001, protože v téměř každém sci-fi najdeš nějáké klišé.

EDIT: a když nad tím tak přemýšlím, ve 2001 jich taky pár je.

Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Ako hovorí Vanguard, klišé nájdeš proste všade. Ak chceš dobrú zápletku, niekto na to musí prísť. Lebo ak by na to neprišiel, všetci by boli mŕtvi a nič by nebolo. Netreba sa veľmi sťažovať, nejaké tie ohraté scény treba vydržať :)
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek

Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

No, tak u BC-304 víme, kde má beamy, ale musím s váma souhlasit, že zrovna nejmanévrovatelnější není, ale netvrďte mi, že by BC-304 s beamama nedokázala zničit Ha'tak, když dokáže zničit i mocnější loď, jako je např Ori mothership...

Každopádně klišé tam musí být... ovšem bylo by lepší, kdyby těch hataků zaútočilo víc než jeden, protože to by se Sg zase dostalo hned v prvním díle do situace "Hodí se to, tak to tak uděláme!"

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Vanguard: Ono je klišé a takové to velmi známé (mnou osobně nenáviděné) SGklišé... to je moc... McKayů, Carterových už tu bylo dost.... tak doufám že Eliho vyhodí v první řadě z přechodový komory, jako žrouta kyslíku...

Bože vim že jsem to ještě neviděl, ale jeho postavu budu těžko snášet....

PředchozíDalší

Zpět na Spoilery