Tak mám za sebou první den v nové škole a musím říct, že mě teda dost zklamali. Škola vůbec není moderně vybavená, jak neustále slibovali a spíš mi to teda připomíná sportovní konzervatoř, než průmyslovku. Třídy se pomalu rozpadají, ale to je přece jedno, hlavně, že máme bazén a tenisový kurt.
A k čemu mi to je, když tenis nehraju,do toho bazénku skočíme jen stěží a po škole tam jít nemůžu, protože tak tak stíhám autobus? Spíš bych dal přednost dobře vybavené třídě. Hold mi nezbývá nic jiného, než si zvyknout. Zvykli si jiní...
Vy jste ale xenofobní, vždyť to byl náš "Local Nazi"
EDIT: btw. na sg1-project.com by to chtělo nějaký novinky, už 3 měsíce koukáme na to, že někdo umřel.... Proti gustu... ale tohle už je celkem morbidní, když se ve světě sg1 neději nic jinýho...
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself! Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.
Ježiš..období zápisů a registrace kamkoliv.. Toto období ve mě vždycky v říjnu vyvolává paniku..
Všude ve škole je spousta lidí, každý něco chce, všichni jsou strašně agresivní aby si mohli nabušit co nejlepší rozvrh..zlatej listopad to už je aspoň klid...