pokud dovolíte, vrátil bych se ještě k té Auroře, nebudu posuzovat její vzhled, ale je hezká, ale o jejím HP, samozřejmě Antický pohon by měl být jeden z nejlepších a navíc mám takový dojem, že neměli plně nabitý ZPM a nemají antika, pouze lidi co mají jen gen, který jim umožnujě ovládat jejich technologii, představte si že byste tam posadily antika, celá loď by byla TÉMĚŘ neporazitelná ještě s plně nabitým ZPM. Její štíty byli odolné, ale potřebují plný ZPM, prostě antická technika bez ZPM je nic. atlantidu mají napájet 3 ZPM mají jedno a skoro vybité, sice by se určitě dalo vyrobit, ale nejsou schopn to dat dohromady, ale zase Asgardi, kteří mají k dispozici vyspělejší techniku by mohli ZPM vyrobit, k dispozici mají myslím že i Antickou databázi. Wraithi porazily Antiky jen proto, že jich bylo víc. Aurora je jendou z nejlepších lodí vůbec, jen jsou poškozená a bez ZPM.
K Atlantidě: pokud sem dobře slyšel tak Antikové měli městský štít schopný odolat čemukoli co na ně příroda nebo Wraithové přichystaly, ale je k tomu zapotřeba alespoň jedno plně nabité ZPM, Atlantidu napájeli 3 ZPM.Což je spousta energie a nehledě na to že si antikové vyráběli stále nová. a stímto a s jejich zbraněmi byla Atlantis nedobitná, ale antiky už nebavilo válčit tk odešli na Zemi.
K válce Wraithi vs Lidi: SG-1 a SGA se protínají a Ori se snaží ovládnout naší galaxii a wraithové si nevědí rady s lidmi v galaxii Pegas, tak proč prostě lidi Orijům nenakecali že v pegasu jsu lidé kteří by je aji uctívali, jenžě je Wraiti po*írají, Orijové by tam vletěli zničily Wraithy, ale na druhou stranu o če by potom byla SGA že?
K asgardům: jejich HP je výkonnější, ale uvědomte si že jejich lodě jsou obrovské, takže tam může být větší a výkonnější HP než na pozemských lodích, kd eje jen zmenšená verze tohoto HP. Jejich lodě nepotřebují stíhačky, k čemu by jim byly? Mají štíty schopné odolat prakticky čemukoli a menší lodě jako stíhačky sestřelí jednoduše něcím menším a rychlejším, pro ně to zas nebude takový problém.
Promiňte, ale pokdu jsem to dal špatně, jsem tu na fóru jen chvíly tak se tu moc nevyznám.