Ty si mi dostal líbý v anketě. Jinak volim poslední možnost.
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
Tenhle film není kdovíjaké veledílo, ale pokud chcete vypnout a odreagovat se, je na to jako dělaný. Ke konci ale už bohužel ztrácí na kvalitě. Řekl bych, že nejvtipnější jsou asi ty jejich parodie (Mission Imposible v jedničce; CSI ve dvojce). A hodnocení? Na čtyři hvězdy to nemá a na dvě hvězdy jsem se až moc dobře bavil. Takže tři hvězdičky.
Lt.C. John Sheppard A Daedalus.cz Nevim o čem to vy dva mluvíte já to mám v pořádku !!!
No nejdřív si tam měl Líbý se vám tenhle film? nebo něco takovýho a teď si to přepsal takže nedělej že o ničem nevíš. PS:Já taky určitě dělám chyby, ale ankety a nadpisy si čtu pořádně, no a ten zbytek už jen zkouknu.
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra