Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
Na Lauře se mi nelíbí ty motory . Tahle je má celkem dobře vyřešený.
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
Podle mě je nejlepší ARC-170 z star wars. Nejen že se mi líbí její design, značně podobný X-wingu, ale její schopnosti taky stojí za to. Obzvlášť se mi líbí přítomnost zadního střelce, to je prostě geniální..
HerCuleS: Ne, a kdo za to může? Tvůj učitel? Tvoje příspěvky jsou opravdu katastrofální. V jednom příspěvku uděláš klidně 10 hrubek, až se to ani nedá číst.
K tématu:Blackbird alias Laura je taky moc pěkná. Škoda, že nebyla vidět vícekrát. Ale Viper Mk. II u mě vítězí na plné čáře.
HerCuleS: Ne, a kdo za to může? Tvůj učitel? Tvoje příspěvky jsou opravdu katastrofální. V jednom příspěvku uděláš klidně 10 hrubek, až se to ani nedá číst.
K tématu:Blackbird alias Laura je taky moc pěkná. Škoda, že nebyla vidět vícekrát. Ale Viper Mk. II u mě vítězí na plné čáře.
A řikam že za to snad může muj učitel já mám vrozenou vadu jsem dislektik a mám problémy s některými částy učiva !!!
Hraju StarGate-Game.cz (Odyssey) A všechny tímto Zdravim !!!
hmmm a ty si takovej rejpal že my budeš řikat že máš kámoše věřit tomu nemusim ale ono nejde jenom o to že mám chyby ale o tom že není dyslektik jako dyslektik to sis můžeš uvědomit snad ne tady nejde o přečítání příspěvků tady de o to že když něco se nezdá tak se to opraví zbytek se uklidé jsi zatim jedinej kdo si do mě 2 nebo 3 rejpnul kvůli mím chybám spoustě to může vadit ale držej jazyk za zuby někomu je to jedno a někdo si prostě musí rejpnout !!!
Naposledy upravil HerCuleS dne 22.8.2009 12:28:30, celkově upraveno 1
Hraju StarGate-Game.cz (Odyssey) A všechny tímto Zdravim !!!