Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Stargate Universe - obecný pokec

Stargate Universe - obecný pokec

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Widlička Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

TENTHIUS: Bola to úvaha alebo fakt?? No, ale keď sa mám k tomu vyjadriť,
Toto je spoiler!!!:
tí lidičkovia na lodi sú naňho asi docela dosť nasratí, ani sa im nečudujem, že by toto urobili. Je to dosť zaujímavé. Len aké bude prijatie, keď sa vráti späť na Destiny? Nepredpokladám, že by boli veľmi nadšení.... A páči sa mi, že sú tam tí mimozemšťania... uvidíme čo budú zač....
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek

LakyStar Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ja len dúfam, že tí mimozemšťania nebudú humanoidi, ale že sa tam vyskytnú aj iné - divnejšie formy života.

Toto je spoiler!!!:
Mimochodom, je pravda, že vraj sa tam s nikým nestretnú 2x? Neviem či to bol fake alebo pravda, ale niekde som o tom čítal.

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Toto je spoiler!!!:
Je i není. Tuším že Mallozzi, nebo někdo, se zmínil, že když potkáme nějáké mimozemšťany, nemusí to znametat, že se s nimi budeme setkávat pravidelně. (nebo tak nějak)

Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nevím, no. Z těch všech prohlášení producentů začínám nabývat dojmu, že to bude takový Voyager mixnutý větším vývojem postav. Když se mluvilo o navazování, čekal jsem spíše navazování celkového příběhu. Jako ne, že bych nebyl rád, že když se někdo bude na někoho zlobit, bude to déle, než do konce jedné epizody. Ale všechny ty řeči o tom, jak pokaždé budeme prožívat dobrodružství někde jinde, mě radostí zrovna nenaplňují. A jestli na tomto principu chtějí fungovat celý seriál, tak už vůbec ne... Já právě doufal, že to začne trochu "startrekovatět" v tom smyslu, že se začnou objevovat různé vracející se rasy, ani vyloženě hodné, ani vyloženě zlé a s těmi se začne rozvíjet příběh. Mě osobně systém "nový díl, nová planeta, nové dobrodružství, nové nebezpečí" vůbec neláká, v tomhle jsem právě čekal změnu. Nechci odsuzovat něco, co jsem ještě neviděl, jen nad tím tak přemýšlím... :)
Naposledy upravil Markus dne 16.8.2009 12:30:05, celkově upraveno 1

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Musím souhlasit, taky mi to nesedí.

pako3 Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

IMHo to není až tak strašné, viz. SGA :lol:

ta koncepce "planeta dne" se dá přežít, ale to by se museli první půlku 1.serie zaměřit na boj se samotnou destiny a až pak věnovat pozornost planetám......jinak ideální by byly tři série, ani sebelepší scénárista neudrží kvalitu dílů dýl než těch nějakých cca 50 dílů
Obrázek

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Příjde na to; "planeta dne" je evidentně koncepto nalákání nových lidí, ale ani s ním není nemožné udělat storyarc - někdo může uvíznout na ní, něco může uvíznout na Destiny, na lodi se dá hledat nějaké tajemství, něco může loď sledovat, a i to "jedna postava se bude zlobit na druhou" jde udělat i jako cool souvislý děj (namátkou... The Shield!). Nicméně já nějak počítám s tím, že za čas nějaký enemy vysvitne, to by nebyl Cooper...

Pokud se nemýlím, i TNG byl až na pár dílů s Borgy čistě průzkumácký seriál. A třeba Farscape se taky vrátil na předchozí místa, co si pamatuju, snad tak dvakrát za seriál.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

http://stargate.sff.cz/

Mrkněte na novinky. :-)

EDIT: sakra, Spock se vrátil! :lol:
Obrázek

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Vanguard píše:
EDIT: sakra, Spock se vrátil! :lol:

Kde ho vidíš? Myslíš Telforda?

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Vidíš tam snad někoho jiného, kdo by mu byl podobný? :lol:

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Mě teda vůbec nepřijde, že by mu tam byl někdo podobný. :D Proto jsem se ptal.

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

To ti to vážně nepříjde? Když jsem tu fotku uviděl, hned jsem se začal smát. Jen takový žert. Teď jen doufám, že se toho někdo nechytne a nebude tu podobnost brát vážně. :lol:

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No, jestli myslíš "nového Spocka", kterého ztvárnil Zachary Quinto, tak možná, že i jo. Ale "pravému Spockovi" alias Leonardu Nimoyovi mi přijde, že není podobný vůbec. :) No, asi si sedím na kabelu. :D

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

ObrázekObrázek
Jasně, Phillips jako Spock nevypadá, ale na té fotce jo. :lol:

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No, když to takhle podáš, tak i docela jo :D Ale jinak by mě to samotného nenapadlo. :)

PředchozíDalší

Zpět na Obecné