Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Náhodné myšlenky a události dne

Náhodné myšlenky a události dne

diskutujte o všem a o ničem

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

No jo, ale na wikipedii nenajdeš třeba takové Události, komentáře. To je skvělý zpravodajský pořad, kde se vždycky rozebírají ty nejaktuálnější problémy doma i ve světe. A na vlastní oči už dávno přeci nedávají, ne?
Jinak filmy a seriály bych v TV nesledoval ani, kdybych za to něco dostal, už jen kvůli tomu dabingu a kvůli tomu, že neustále do kola omílají ty samé kraviny. Už několik let nebyl u nás v TV film nebo seriál, na který bych se těšil.

Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Jediný na co se dá v TV koukat, je National Geographic a od těch už mám většinu lepších pořadů v PC :lol: Občas mrknu na Cool na Futuramu, nebo jen tak ze zvyku na Animax, nebo Discovery, ale víc, než na pár hodin za měsíc tu ďáblovu krabičku nezapínám.

Zprávy si klidně nechám ujít, všechny potřebný novinky čerpám z www.PCtuning.cz a z www.viry.cz :-)
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Daedalus.cz: jo, na to taky občas koukne. Na televizi se dívám hlavně večer, kdy už si pěkně ležím v posteli. :-) Na vlastní oči mají jenom pauzu.
A k tomu druhému odstavci... ehm... raději nekomentuju. Úplně miluji to věčné nadávání na dabing. :roll:

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Omlouvám se za dva příspěvky pod sebou, ale jak lze v GIMPu zvýšit/snížit jas/kontrast?

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Když klikneš nahoře na Barvy, tak si čtvrtý odshora.
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Díky... a není tam náhodou nějáký nástroj podobný kouzelné gumě z PS?

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Hledal jsem na internetu nějaké obrázky a narazil jsem na toto. Je to porovnání velikosti lodí z několika sci-fi filmů a seriálů. Dokonce tam jsou i nějaké lodě z SG. Je to celkem zajímavé porovnání.
http://www.st-minutiae.com/misc/comparison/comparison_large.png

miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

304 a 303 jsou pěkný prckové,menší je snad jenom Serenity
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Je toho tam víc. Dost si s tím vyhráli. Je to poznat na třídě Victory :)
http://www.st-minutiae.com/misc/comparison/index.html
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Hmm, tak teaser na Avatar IMO sterilní nuda. Revoluce se nekoná, celý to vypadá jako celovečerní lovestory dvou Gunganů na pozadí... uh, na pozadí nějakých přestřelek. Takový trailer na námětem velmi podobnou Battle for Terra mě vzal za srdce víc, alespoň si nehrál, jaká to bude sofistikovaná podívaná. Škoda, snad to ale utrží dost na novou vlnu scifi velkofilmů.

Jinak ale trailer na Avetar, to je bomba! :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=iYBRFJ9RArc
Naposledy upravil Raynor dne 20.8.2009 20:40:23, celkově upraveno 1
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Kdyby ty sci-fi filmy byly kvalitní, byla bych ráda. Bohužel cítím degradaci žánru podobně jako u toho boomu po Pánu prstenů a HP.
Ještěže jsem nepodlehla tomu hypu kolem Avataru, tak nemůžu být nijak zklamaná. :) Ale trailer je to pěkný, to jo a určitě na to zajdu. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tak degradace příjde, to je jasný, vždycky přišla, ale mezitím je šance, že vznikne něco slušného. Naděje umírá poslední ;-)

Já nevím, možná na to půjdu, daleko více mě ale láká District 9. Aby mi dech vyrazili nějací modroalieni v klišoidním příběhu, na to jsem asi hrál příliš mnoho videoher.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

District 9 zní hooodně dobře a originálně. Na to si zajdu 100%. Už jsem u toho četla i názory, že je to jeden z nejlepších filmů roku, tak jsem na to zvědavá. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Tak jsem zrovna předevčírem začal dokoukávat BSG na STV2 a musím říct, že mě ten slovenský dabing občas dostává do křečí. "Pikon" "Sagitaron" "Taron" "Jozef Adama" "Číf Tyrol" a ještě k tomu ti dábeři, kteří mi k nim vůbec nesedí, navíc mám pocit, že v každém díle to dabuje někdo jiný (ale třeba Adama, Roslinová a Baltar jsou nadabovaní dobře, zvláště Baltar je dokonce lepší, než v originále).

Siria Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

PEJSEK SE NAŠEL! Zloděj, nejspíš vyděšený humbukem, který se kolem toho strhl, ho odložil ve Spořilově u popelnic. Tam ho naštěstí našla pejskařka, která se o něj postarala. Momentálně je na cestě domů. Kéž by takový osud mělo víc ztracených nebo ukradených chudáků...
V každém případě díky vám všem, kteří jste se snažili pomoci. Kdyby se kolem tohohle případu nestrhla taková lavina, kdo ví, kde by pejsek skončil.
"Mohu žít bez rodiny, svých přátel, ale nikoli bez chrta." beduinské rčení

Rekord v Battle Tower: Diamond - 46
Platinum - 20

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek - help these little guys hatch by click :-)

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo