Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Náhodné myšlenky a události dne

Náhodné myšlenky a události dne

diskutujte o všem a o ničem

TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

No, podle toho data pridání videa na YT byl Aldrin vlastne první. Ale já bych tomu i docela veril, ze se s Ufounama NASA potkala (i kdyz ne v takovém rozsahu jako napr v SG). A oni se vlastne Mitchella snazili zdiskreditovat. Vsichni tvrdili ze to delá, aby se zviditelnil. Ale nevim, jestli se clovek v tomhle veku má jeste potrebu zviditelnovat. (pri tomhle si vzpomínám na Jacoba Cartera a jeho: Ale Sam, komu bych to tam nahore mohl prozradit? Bohu?)

Mimochodem, kdyz uz jsme u tech UFO, co ríkáte na okurkovou sezónu cínských létajících lampiónku, které kazdou chvíli plní nase média? Já osobne jsem ty lampionky videl uz dvakrát, chovají se presne tak, jak lidi popisují ale proboha vzdyt je to IMO jasný, ze to není neidentifikovatelný.Lehce se okem pozná, ze to uvnitr horí. To uz radsi budu verit, ze jsem videl zbloudilej kulovej blesk, nez nejaký posahaný vetrelce v létajícím talíri.
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Klenotko pozor!!! :lol: Tak jsem dnes byl na Bílé Opavě a koho to nevidím na parkovišti. Nejdřív jsem ho nepoznal, to až podle hlasu. No byl to Ivan Trojan. :-) Později mě napadlo, že jsem si měl asi zajít pro podpis, jenže pak jsem si řekl: "Na co ho budu otravovat, když je na dovolené." :lol: ;-)

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Hmm.. :)

Chcete se pobavit a rozčílit?

http://www.youtube.com/watch?v=vVLp2sO5yjA

Pokud vám nestačí trailer, koukněte na popis "děje" na imdb.
http://www.imdb.com/title/tt1096997/plotsummary

Je mi z toho poněkud mdlo... :scared:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

:laugh: Opravdu mě to pobavilo :laugh:

To má bejt nějakej vtip, nebo to jako myslej vážně?
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Ten film dělali na stejným hradišti, kde jsem točil fanfilm :lol:
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Hm... další zahraniční film o české "historii"? Naposledy, pokud vím, tu byl Dobrý král Václav, teď tu máme Pohanskou královnu, alias Kněžnu Libuši. Ti herci se mi zdají celkem věrní (alespoň toho Přemysla jsem si tak vždycky představoval). Možná se na to podívám, ale jen pokud to odvysílá nějáká televize.

EDIT: ještě, že se netočí filmy o Velké Moravě... :lol:

Siria Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Dávám to všude možně, tak to šoupnu i sem, snad to nevadí. Hlavně pražáky prosím o pomoc. V noci na dnešek bylo v Praze - Uhříněvsi ukradeno štěně kavkazského psa. Zloději vlezli do obory, kterou fena hlídala, dobili ji tak, že sotva chodí a ukradli jedno štěně, nejspíš na obědnávku (mělo zajímavé zbarvení). Pejsek ještě není odstavený a potřebuje mateřské mléko. Proto prosím všechy pražany (a nejen je), kdyby někoho s tak malým prckem viděli, aby dali vědět. Za info vedoucí k nalezení štěněte je peněžitá odměna.
Vím, že není moc velká šance, že se pejsek najde, ale přece jenom i náhody se stávají a za to, že se budete třeba při cestě dívat, nic nedáte.
Fotky štěněte jsou na stránce ifauna.cz, na moderované diskusi o psech.
Nejhorší je, že tohle není nic výjmečného. I u nás ve městě se začátkem července ztratil jeden čau-čau, ale ten nejspíš skončil v guláši :o
"Mohu žít bez rodiny, svých přátel, ale nikoli bez chrta." beduinské rčení

Rekord v Battle Tower: Diamond - 46
Platinum - 20

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek - help these little guys hatch by click :-)

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Angličtináři, prosím slyšte; jak lze přeložit tato slova: Semisalic primogeniture; Salic primogeniture? U toho druhého mě napadlo dědičné právo, ale nejsem si moc jistý.

EDIT: pracuji na češtině pro jednu historickou strategii, proto to potřebuji. ;-)

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Proboha, Kněžna Libusheee :D

No mám rád historii takže se na to radši ani dívat nebudu...ještě když jsou je tam ten ubohej pokus o fight :D

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

No tak, ta bitka byla skutečně k smíchu. :lol:

Lirael Uživatelský avatar
Technical Sergeant
Technical Sergeant

Odpovědět s citací

Vážně tam byla řeč o elfech? Opravdu nevím, jestli se mám smát nebo brečet :lol:
I believe that when we leave a place, part of it goes with us and part of us remains...
Obrázek

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Tak to už je moc... vzpomínáte si jak poměrně nedávno dávali na Nově Poslední misi? Nemohlo to být ani před rokem... a co dělá Nova teď? Opakuje to! Jako by se na toho Saegala chtěl ještě někdo dívat. :roll:

Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Co má dělat Nova se svým omezeným repertoárem, než opakovat, opakovat, opakovat...
Já jsem už televizi nezap minimálně dva roky.
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já televizi zapínám jen kvůli ČT24 a ČT4, na nic jiného se tam nekoukám. A Nova? Tak to bych nezapnul ani za peníze. Ty jejich trapné seriály a 30 let staré filmy, které neustále opakují? No hrůza.

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

No, třeba taková Prima se hodně zlepšila (vždycky to zapnu alespoň na ty Myšlenky zločince, nebo Kauzy z Bostonu - hlavně Kauzy jsou docela vtipné). Novu zapínám jenom kvůli některým filmům (v poslední době třeba Sin City), žurnalistice (Na vlastní oči, Střepiny, někdy Víkend), seriálům (Ženatý se závazky, Ztraceni, Dr.House, Dva a půl chlapa, Comeback) a Mr.GS. Všiml jsem si, že na zprávy už nekoukám vůbec, ani na jedné televizi (ty zásadní věci si přečtu na wikipedii). :lol:

EDIT: jsem odkázán na televizi, protože filmy se mi stahovat nechce. :lol:

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo