Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Hry Stargate modifikace Stargate - Empire at War: Pegasus Chronicles

Stargate - Empire at War: Pegasus Chronicles

Příspěvek 16.7.2009 20:19:39
Persen Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

gonzaer píše:
lepsi je to z moddb.com na cz share si bud musis zaplatit nebo cekat na uvolneni free slotu coz le volny leda tak brzo z rana

Ono není problém těch 99,- investovat a získat 50G ke stahovaní. Navíc, většinou kdo stahuje z netu, má CZshare zaplacený. :wink:
Pouze jsem chtěl pomoct, snad to někdo ocení ..

Příspěvek 16.7.2009 22:01:47
Ravens Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

To víš že jo dobrá práce :bounce: hlavně je to jenom o trošku rychlejší :jako:
než z moddb.com.

EDIT: Necituj příspěvek nad sebou. RomanArts

Příspěvek 17.7.2009 06:04:13
gonzaer Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

pomuze mi nekdo s tema hlasama proc mi hrdini nic nerikaj kdys ve slozce ty soubory hlasu mam?myslel sem ze na foru si lide maj radit

Příspěvek 21.7.2009 07:27:22
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Čau prosím vás neví někdo, kdy by měl vyjít ten nový mod?
STARGATE : EMPIRE AT WAR aspoň přibližné datum.

Příspěvek 22.7.2009 06:35:04
gonzaer Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

az mi poradis stema zvukama

Příspěvek 12.8.2009 19:11:01
Nepster99 Airman
Airman

Odpovědět s citací

Ahoj prosím potřebuju pomoc mám všechno udělané ZPM na zemy oboje základny Atlantis mám hotovy ale Midway se my nedoemkl pouze tam mužu poslat :jako: Smuglera a Bounty Huntera :jako: nic víc

Pls Poradtě na oplátku pomužu se všim jinym ve hře

Příspěvek 13.8.2009 09:34:19
Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Jak na oplátku lidi? co je to s váma? xD takže nova verze modu pro sweaw foc nema datum a ani ho jeste ani priblizne neví výrobci,pak to s tema zvukama,proste si zkus celej mod nainstalovat znova tam kde ho mas ted(asi do slozky s hrou normalne jaks to udelal predtim) me se drive stalo ze jsem zvuki nemel(neslysel ve hre) zadne,ale pritom v ty slozce byli takze jsem to tam nainstaloval znovu ze chybelo asi par souboru a jelo to v poho no a crack uz neni teda potreba ze? kdyby byl tak hned upnu.
a tu campan tak to je to galactic concuest a tam mas vzdy nejake moznosti,ale to warzone je myslim pribliznej dej jak to bylo v serialu pak tam mas taky bitvi goauldu proti sobe atd ale ten warzone je takovej zaklad

Persen: jak ze ti jednotky jedou pomalu? jako na mape? nebo na ty velky mape mezi planetama? mezi planetama by to mohlo bejt tim ze tam mas nejakou hodne pomalou lod a flotila jede jejim tempem,ale i 5 minut se mi zda strasne moc prinejhorsim si vzdy zrychli hru v pravo nad minimapkou kdyz pretahujes jednotky a nebo reinstal asi xD

sry za takto dlouhy prispevek snad jsem vsem co potrebovali pomoct poradil a snad to bude fungovat :)

Příspěvek 13.8.2009 18:03:09
seety Airman
Airman

Odpovědět s citací

llidi mam dotaz můžu si v nějaké misi koupit nebo dostat jiný lodě než lidský,asgardský nebo goualdský rád bych vyzkoušel i jiný ale nevim jestli to de

Příspěvek 13.8.2009 23:29:40
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Pokud vím tak ve warzone na Atlantidě můžeš kupovat Puddle Jumper. A na Taranisu dostaneš antickou válečnou loď třídy Aurora – Orion. Ale ta je jediná takže když o ní přijdeš žádnou jinou už nedostaneš. Jinak na planetě Asuras můžeš kupovat ZPM a přidávat je ke své armádě. Loď, která ho veze je podstatně silnější :yes: . Všechny lodě Wraithů, Antiků, atd... snad všechny rasi co v SG byli, si můžeš vyzkoušet na mapách ve SKIRMISH – CUSTOM MAPS :bounce: , jen to chce projet více map, na každé jde něco jiného .

Příspěvek 17.8.2009 08:27:46
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Masster33: Nová verze nemá oficiální datum, ale jeden z lidí co spolupracovali na původním modu (nevim jestli dělá i na tom novém) jen tak mimochodem prohlásil že nová verze bude přibližně za 6 měsíců. Těžko to brát jako závazný termín, ale doufejme že to vyjde. :wink:

seety, Ravens: Tak tak, můžeš stavět jumpery, asi jen na dvou planetách, ale to nevadí, je to celkem ultimátní zbraň ve většim počtu jsou neporazitelné. Ale Orion dostaneš jako hrdinu (Lorna), takže je možné že pokud by ti ho zabili, tak se vrátí.. I když neexistuje moc nepřátel co by toho byli schopni..

Další lodě jdou stavět ve skirmish obsahujícím superbránu, když ji obsadíš, můžeš stavět antické lodě za pozemšťany a orijské a bůhví co ještě za hady..

Btw, na asurasu jdou kupovat ZPMka ? Ech, proč jsem jen formátoval disk dřív než jsem obsadil celou galaxii... :wall:
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!
Mikeyho krátké povídky: Antareský incident (11.12.09)

Příspěvek 17.8.2009 11:23:24
alfel Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Kde muzu najist ZPM ve warzone furt ho nejak nemuzu najit :( :( :( :(
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje.
Oma Desala
Lanteané FOREVER
Battlefield3
Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak.
by alfel

Příspěvek 17.8.2009 11:30:51
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Proclarus Teonas či jak se to píše. V levym dolnim rohu, taková odřízlá bezvýznamná planeta.
Povídka Svatá výprava Ori již vládnou Pegasu a nyní upřeli veškerou svou pozornost k poslednímu útočišti nevěřících. Mléčné Dráze!

Příspěvek 17.8.2009 11:34:37
alfel Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

mockrat dik :D :D :D :D :D :D :D :D . Jinak budou vychat updaty s lodema???
Oma Desala
Lanteané FOREVER
Battlefield3
by alfel

Příspěvek 17.8.2009 11:40:17
mikey Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nene, další updaty ani patche nebudou, mod měl natolik závažné chyby, že se rozhodli udělat ho raději odznova. Takže další vyjde až nový mod.

více info na moddb:
http://www.moddb.com/mods/stargate-empire-at-war

Příspěvek 17.8.2009 17:10:03
alfel Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

jen tak mě napadlo je možné v SW EAW mít asgarskej beam??

EDIT: A ještě jeden dotaz kdy dám Hamonda do flotily tak jeho lod má něco podobného tomu beamu je to on??

EDIT2: já se na ten proctolus nedostanu
http://img178.imageshack.us/img178/1662/beznzvub.jpg
Oma Desala
Lanteané FOREVER
Battlefield3
by alfel

PředchozíDalší

Zpět na Stargate modifikace