Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Hlavní News comments SGA-PROJECT.COM 13.08.2009 – Novinky k SG filmům (nebudou, budou, nebudou…)

13.08.2009 – Novinky k SG filmům (nebudou, budou, nebudou…)

Všechny komentáře ke staršímu webu, který byl zrušen roku 2016

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Master33: Myslíš, že MGM bude rušit jiné filmy kvůli Stargate, když jim něco jiného vynese o dost více peněz? To se mi nezdá moc logické. Zkus prosím udělat něco s tou češtinou. Nevím, co tě ve škole učí, ale moc prestižní škola to asi nebude, že?

Mirek Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

no je to základka :D a já si nemyslím,že by to udělali,ale jen doufám.to je jako doufat,že nějaké filmy ještě budou.

Fancipal Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Já bych doporučoval koncentrovat se na SGU. Pořádně tento projekt nastartovat, postavit na vlastní nohy, zajistit mu fandom a potom může být nějaká řeč o nových SG-filmech. Radši ať dělají jednu věc naplno, než dvě nebo tři na půl plynu.
Daedalus.cz: Nedávno jsem někde četl, že vlajkovou lodí MGM je samozřejmě James Bond franchise následovaný SG a dalšími pořady. Díky SG-1 a SGA přiteklo do Britské Kolumbie více než půl miliardy dolarů a oba poslední filmy si počínaly na DVD a Blu-Ray velmi dobře. Chci tím říci, že podle mě stojí SG v hierarchii společnosti docela vysoko :) .
"Don't make people into heroes, John. Heroes don't exist, and if they did, I wouldn't be one of them."
Sherlock Holmes

Ice Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No sem zvědav jak dopadne SGU, ale předem už říkám sbohem, Stargate odpočívej v pokoji :cry:

drevo Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nezapomeň, že brána už byla jednou pohřbena :)

pako3 Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak SGA film nechci viděť, nechci aby mě zase celý den bolela bránice, jako po EatG.

Ovšem SG-1 film s odhalením programu měl být jakýmsi pokusem o nápravu, který si zasloužíme vidět.....

škoda, že už jej neuvidíme :(
Obrázek

LakyStar Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nádej umiera posledná :wink:

tokrp Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

nevím jestli se mám snažit být optimista. V dnešní době není již opravdu nic jistého! Je to jak v český politice, nikdy nevíš co bude, jestli to bude.. :hmmm: V každým případě by ale měli držet slovo. Bylo by lepší když řeknou, že natočí SG filmy za X let, než aby to neustále přesouvali a prudili fanoušky..
Jack: musím to vědět Danieli co znamená to jejich kree
Daniel: Pozor, poslyš, soustřeď se
Jack: něco jako haló..

Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Tak mě nejvíc štve [tady by se to sprosté slovo ale hodile, herdek], že zrušili Starcrossed, Davida jsem si hodně oblíbil, ti zatracení [další sprostá slova].
Klidně se připojím k odeslání nějakého toho dopisu do studií MGM či televize Sci-Fi.
Naposledy upravil Ivory dne 17.9.2009 07:40:42, celkově upraveno 1
Obrázek
Fly High My Friends, Bob Stencil.

Kolousek001 Airman
Airman

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No, co by to mělo být. Pracovní název SGA filmu. Akorát opravdu nechápu, proč to tam někdo hodnotí, když to ještě neviděl. :roll:

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Kolousek001 píše:
A nevíte někdo co má bejt tohle? :

http://www.csfd.cz/film/264416-stargate-extinction/

Tak ono to už má scénář, ale kdy to bude a jestli vůbec, se neví. Určitě ne v roce 2009. Počítám, že na csfd čerpají hodně i z imdb, a tam bývají nepřesné informace. Hlavně tady ani nejsou podepsané smlouvy a herci nic nevědí. Na to, aby se začalo natáčet na podzim už je trochu pozdě. Takže rozhodně ne 2009. Jak to někdo může hodnotit, když se o ději nic neví, za to bych je posílala na vyšetření :roll:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

meisterochmi Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

to bude urcie nejakej dokument z nataceni
Obrázek
__
It's gonna be legen...wait for it...dary! Oh yeah!

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

:D Jak by to mohl být dokument z natáčení, když žádný natáčení ani nezačalo. :D

mikuliska Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

njn logika.... hodnocení když ještě nenatáčí, dokument když ještě nenatáčí :roll:

jinak MOOOOC VELKÁÁÁ škoda že sga film "nebude" ... na sgu jsem taky zvědavá ale nwm mno.... radši bych ten film sga.... a filmu sg-1 toho moc nwm mohli byste sem někdo hodit třeba odkaz plsky? :)
I´m proud to be member of Sheppofilclub
Nejméně se bojí smrti ti,jejichž život má největší cenu.

MOJE POVÍDKA - Stargate: Pulverization zde
TEASER: „Mně už ty Vaše tajnosti nebaví! Každý normální člověk už by to řekl!“
„Já nejsem člověk, jasný!“

PředchozíDalší

Zpět na SGA-PROJECT.COM