Tak jsem to dopařil a mám z toho trochu smíšený pocity ...
To "filmový" zpracování děje je naprosto dokonalý, grafika nádherná, spousta techniky ap. Krásně zpracovaný exteriéry, potápějcí se loď, padající letadlo a taky atomovej výbuch

Ne vážně ... vypadá, jako živej, paráda

Pak oheň, voda a takový ty deformace vzduchu, sice to asi není až tak real, ale kouká se na to krásně

Bejt to film, dám tomu 9,5/10, ale ona je to PC hra, takže se přidává několik faktorů, z nichž většina mi dosti vadí.
1) Strašný koryto

Fakt jak tobogán, ani barák nemůžu obejít, můžu jen čekat, kam mě to hodí příště
Ale to je u CoD standard ... i když v jedničce to aspoň líp zakamuflovali.2) Nahrazení umělý inteligence, pouze umělou (bez inteligence) a to zejména na straně spolubojovníků, který tam jsou jen proto, aby překáželi. Z řad USMC jsem viděl snad jen jednou, že by někdo něco trefil, navíc dycky zakempěj všechny lepší místa a nechtěj mě tam pustit.
Naštěstí ale i nepřátelé jsou fakt tupý, takže nedá až tolik práce někudy to oběhnout a vysypat je z boku.
Bitevní vrtulník (Mi-24 Hind), kterej netrefí náklaďák

3) Zbraně. Jakto, že 7,62mm vystřelená z SVD nepřítele zabije jednou ranou a z RPD jich přežije deset? Celkově mi přišlo, že použitelný jsou jen M4, G3 a SVD, všechno ostatní je zřejmě airsoftová verze...
Taky když jsem kdysi hrál SWAT3, radoval jsem se, jak je skvěle zpracovaná průbojnost různejch střel skrz různý matroše a že od "teď" to tak snad bude všude ... ale CoD4 zdá se být zpět jna úrovni HL1 - škoda
Ale abych jen nehaněl, tak M82 ... no, vyskytuje se tam jen jednou, ale prostě to stojí za to
Další plus bych dal za FIM-92 a Javelin - sice je to dost zjednodušený, ale je to příjemný zpestření, stejně jako close air support od vrtulníků (příjemě mě překvapila přítomnost nejen AH-1, ale i Mi-28 Havoc)
A pak AC-130 ... letadlo, co mi připomíná bitevní loď 16. stol s bokem plnym děr, ze kterejch čouhaj kanony

A název mise Death from above k tomu ... fakt pecka
No občas jsem měl pocit, že bych se radši jen díval, že nutnost hrát mě jen ruší od sledování skvělý show, ale občas to byla skvělá zábava ... Řekl bych, že takovejch
7/10 si to zaslouží

[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]