Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Náhodné myšlenky a události dne

Náhodné myšlenky a události dne

diskutujte o všem a o ničem

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Tak říkám, jde o to, kam jdeš. Jestli si musíš pamatovat vzorečky a poučky ze střední, tak by to po roce mohl být problém, ale na humanitních oborech, pokud jsi udělal přijímačky, tak máš asi nějaký obecnější znalosti, které tam jsou kritický. Ono zase první semestr alespoň podle mých zkušeností není brutální, dají ti čas nastartovat.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Jj, taky tak. I za ty 3 měsíce jsem zapoměl 90% věcí ... No naštěstí ČVUT počítá i s lidma s gymplu, takže alespoň v prvnim semestru jsem se i s těma 10% mohl dloubat v nose :-D
Bojim se ale, co přijde teďka v září :oops:
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Anijsha Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

Myšlenka dne. Dneska jsou to dva roky od doby, kdy jsem se na toto forum zaregistrovala :) To ten čas sakra letí :smile:
Mám z toho špatný pocit...
Obrázek
Sbor je matka, sbor je otec.
----Reklama----
Anijshino vidderské okénko

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já nevím, můj příběh (když už máme tuto sociální rozprávku :D ) je takový, že jsem hned po střední naběhnul na vejšku, první semestr jsem zvládnul v pohodě a i druhý, kdybych si já debil špatně nesestavil rozvrh, zkrátka mi nevyšly kredity asi o dva to tenkrát bylo.. Největší ironií osudu bylo, že papír o vyloučení mi přišel den poté, co jsme byli v brně na bratrově promoci...

Na druhou stranu, teď jsem celkem rád, jelikož jsem dělal VŠ v Jihlavě, obor cestovní ruch a teďkon dělám v hotelu na recepci, což je prakticky v oboru, mám úplně jiný rozhled, zkušenosti, a mimo jiné i nějaké peníze. Zároveň mám štěstí na šéfa, kterej mi v tomhle vyšel vstříc a aspoň brigádně si mě tam potom nechaji... za což mu můžu být neskonale vděčný..

Každopádně teď když chodim do práce, vidim, že ani ta recepce neni úplně "vysněný zaměstnání", a že má člověk přece jenom vyšší ambice, naučí to člověka vážit si školy, peněz, a musim říct že i rodičů, kteří už na mě mohli klidně hodit bobek a říct starej se...

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

gravidus: Ty jsi studoval na VŠ cestovní ruch? Tak to jsi asi chodil na střední na Hotelovou školu, ne? Já právě zrovna taky a rozhoduji si na jakou vysokou jít. Přemýšlím vážně o Ekonomce.

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Kdepak, střední mám obchodku. Pokud chceš ekonomku, tak určitě VŠE je klasa, ale i JČU má nějaký ekonomii v podnikání či tak nějak se to jmenuje a to je taky dobrý obor/škola...

U nás v Jihlavě to taky neni špatný, ale jenom bakalářský studium... magisterský je zatim vize budoucnosti.. Každopádně radím, dej si hodně přihlášek...

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No já bydlím kousek od Liberce, takže bych asi šel na TUL, Hospodářská fakulta (teď už ji vlastně přejmenovali na Ekonomickou fakultu). Na střední taky chodím do Liberce, takže bych se změnou města nemusel mít problém. No, každopádně ještě uvidím.

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Z Lapu... WTF? :lol:
Obrázek
http://zpravy.idnes.cz/je-to-hrabivy-mimozemstan-utahuje-si-dimun-z-langera-f9t-/domaci.asp?c=A090805_160751_domaci_kot#utm_source=Billboard&utm_medium=banner&utm_campaign=dynamicky-zpravy
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

:rflmao: Tak to mě dostalo. Ačkoliv jsem o Petru Dimunovi doteď neslyšel, tak teď si ho zapamatuji. :lol: Chudák Langer, nechtěl bych být přirovnáván k Ferengovi.

Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já nevím Quarga mám ráda, k němu ho přirovnávat nemuseli :) je tolik jiných ferengu
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Já jsem to pochopil tak, že ho přirovnávají k Ferengům obecně. K tomu je přiložen obrázek Quarka. :P

miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Nesnášim noční cesty v autobuse...přesto jednu dneska a zejtra absolvuju...jedu do chorvatska...jedu tam s zájezdem pro astmatiky a alergiky...na tom místě je docela dobrý moře,ale hnusný jídla...jestli vás zajímá co se jí v chorvatsku,tak vám to nafotím a pak ukážu v sekci Co jste měli dnes k obědu...takže čau za 11 dní...
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Ivory Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Nemohli byste mi poradit s výběrem dárku k narozeninám pro 14ti letou holku? Nějak pořád nevím, co jí koupit a nerad bych jí dal nějakou blbost nebo něco, co nebude chtít.
Obrázek
Fly High My Friends, Bob Stencil.

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Peníze. Tím jediným nic nezkazíš. Ať si sama koupí, co chce. U těchhle holek je to dneska těžký. :dontknow: A mám dojem, že tady se jich moc nevyskytuje, aby ti něco poradily. A když už, tak to asi nebude ten nejlepší "vzorek", protože většina sem chodících lidí je, řekněme....z pohledu ostatních zvláštní :D
Nebo se jí rovnou zeptej, co chce. :wink:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Náhodná udalosť: Po rozpade kapely minulý rok v novembri, som dnes prvý raz konečne zase bubnoval na svojích bicích :) Bol som z toho dosť nadšený :)

Potom ma ale schladila správa o tom, že som nedostal internát...

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo