Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Náhodné myšlenky a události dne

Náhodné myšlenky a události dne

diskutujte o všem a o ničem

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Souhlasím, že Smallville byla neskutečná slátanina. Ono to bylo spíš jako klasický americký teenagerovský seriál ze střední školy pro puberťáky a příběh Supermana vložen na dokreslení. Ale nikomu to brát nebudu. Stejně prostě originální Superman (1978) je klasika a nic ho nenahradí.

Ralen Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

mikiquicna píše:
Toto je spoiler!!!:
když je vysadíš na orbitu na nějakou oběžnou dráhu,už není zas tak moc potřeba je řídit,prostě by si jentak poletovali kolem země po svojí oběžný dráze...a minimálně by tam byly aspoň odpadky

By ses divil, vesmírný vakuum neni uplný vakuum (obzvláště ne nad Zemí), satelity na oběžný dráze postupně spomalujou, až na konec spadnou.
Obrázek

Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Hovorím, kedysi som pozerával aj toho Supermana a bolo to dobré. Ale Smallville mi pripadá proste lepší.

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Já jsem tohodle Supermana viděl kdysi dávno, ještě jako malý capart. Co si pamatuji, dávali to někdy okolo šesti a to jsem se právě na TV moc nedíval. Tuším, že v tu samou dobu dávali i Akta X, nebo Přátelé. Ale už si to tolik nepamatuji, přecijenom mi mohly být tak čtyři roky.
Smallvile mi taky připadá mnohem lepší. Jakmile jsem viděl dnešní díl Supermana, zhrozil jsem se, co že je to za blbost.
Ach jo, ještě si pamatuji, kdy o prázdninách běžel vždy okolo deváté hodiny Ztracený svět. Taky dobrý seriál. Jako malý jsem ho strašně žral.

gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Bože, jak já nenávidím smallville...osobně v něm nenávidím postavu clarka, a bojím se, že takhle nějak budu nenávidět postavu eliho v sgu (i když to budou předpokládám zcela odlišné postavy)

Zlatý superman... když už tu byl zmíněný ten mcgyver, taky jsem se kouknul teďka nedávno.. dokonce na mcgyver film - cesta do zkázy, řeknu vám..teda jako nechci tu od vás virtuálně dostat přes hubu, ale byl to brutus a síla, jediné co mi tam nevadilo byl RDA, jinak to bylo úplně všechno :D

A když už jsem u těch náhodných událostí, musím uznat, že svými nákupy mírním dopad hospodářské krize v celosvětovém měřítku..nikdy by mě nenapadlo že jsem schopen tolik utrácet, včera jsem si kupoval v hudysportu nový spacák, neboť ten starý co používal můj otec ještě v pijonýru se už rozpadal..., následně jsem tam viděl vitrínku s noži victorinox, no abych řekl pravdu neodolal jsem a koupil jsem si jeden za 500 (díky tomu mcgyverovi jsem si vzpoměl, že sem to sem chtěl napsat :) ), teďkon na netu jsem si na něj ještě koupil pouzdro, dneska jsem si taky koupil v papírnictví bombičkový pero v pěkný kovový krabičce, včera jsem si koupil ještě klobouk a košili a v obchodě ještě hru Alien vs. Predator 2, byla asi za dvě kila.. mám rád tyhle starý šlágry :D

z těchto věcí sem akutně potřeboval pouze ten spacák.... bojim se, že až budu znovu na vejšce a budu opět chudý student, tak to zvykání na nuzné poměry bude dost kruté :D :D

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Bude. Věř mi, bude to hodně zlé. :) Vrátila jsem se na školu potom, co jsem dva roky chodila do práce a musela jsem se nastěhovat zpátky k rodičům, a vůbec, špatné. Ještěže už se mi zase blýská na lepší časy. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Tak z tohodle nemůžu (Upozorňuji, že následující obrázky nejsou vhodné pro fanoušky série Twilight):

Obrázek
[img][./images/thumbs/4twoax_1249469270.jpg]http://i39.tinypic.com/4twoax.jpg[/img]

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Já nevím, IMO je teda lepší jít na výšku až po nějaký pauze.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

IMO je lepší jít na vysokou hned za střední. :)
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Major General
Major General

Odpovědět s citací

Studijně možná jo, i když pokud jako někdo jdeš na úplně jiný obor, tak to je IMO jedno (rozhodně si nemyslím, že mi někdy k něčemu na výšce bylo schopnost spočítat pevnost betonu... i kdybych si ji ještě pamatoval), ale díky pauze máš možnost tak nějak něčím projít, teoreticky něco ušetřit, prostě já bych šel na výšku hned po střední, tak bych se cítil jako takový nezkušený benjamínek, zatímco takhle jsem prostě... mezi těma staršíma :lol:
Obrázek

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Úspěšně jsem nainstaloval systém, spolu s ovladači a nyní už mě čeká jenom ta horda dalších programů. Avast, ICQ, IrfanView, Bitlord, aTube Catcher, AVS DVD Player, Firefox, ... :wall:

Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Já osobně jsem pro pauzu mezi střední a vysokou, ale maximálně rok nebo dva. Sama jsem byla v prváku až když mi bylo 23 a to už se nedá. Nejhorší je, že mi některé ty holky tam pak přišly jako děsné pipky. Hlavně některé, co šly rovnou z gymplu a předtím pořádně ani nikde neměly brigádu. Praxe pak pro ně byl docela solidní šok. :) Ale těch naštěstí moc není. :)
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Major General
Major General

Odpovědět s citací

No právě, ti nezkušení noobové jsou na tom nejvtipnější! :lol:
Obrázek

JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Tak to bych nedal mít rok nebo víc pauzu... už teď ani ne 3 měsíce po střední jsem se "školou" dost v háji a mít tak velkou pauzu, tak už se nedokopu k tomu, abych se nějak učil... a to mě teprv výška za měsíc a něco čeká :lol:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Foo Fighter Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

JuRas: Som na tom podobne...

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo