Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate SG-1 Pokec o epizodách Nejhorší díl

Nejhorší díl

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 29.7.2009 17:36:30
opiti Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

pekne kecas gotte, chces aby sme kritizovali nebo co ?? ?

Příspěvek 29.7.2009 18:02:16
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

opiti: pravda, co si to vlastně dovoluje, že? V diskuzi o nejhorší epizodu vyjádří svůj názor, no to je vrchol...

Příspěvek 29.7.2009 18:12:02
Utapau Airman
Airman

Odpovědět s citací

- poslední díl, úlet
- díly s kasou..., asi nějakej Amík chtěl reflektovat problémy s drogama v USA, co to má co dělat s hvězdnou branou?
- díly, kde "babička říkala" alias Mitchell nás seznamuje s nějakou jižanskou biblickou moudrostí..
- značně nerealistické díly, překračující hranice nereálna SG, jako např. odpálení hvězdy, prsknutí na krystaly a zrychlení lodi, připojení noťasu na ovládání orijských lodí atd.

Příspěvek 29.7.2009 18:41:14
opiti Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

jn ale tyhle nazory me dokazou pekne nasrat : tento dil me nezaujal nevim, chybela tomu stava apod... nemuze napsat konkretne co tomu chybelo nez takhle placat do vetru :wall: :wall: :wall:
Bych chtel videt kdyby s timhle nazorem prisel treba filmovej kritik: nevim nemelo to stavu a ani sem to nedokoukal dokonce...

Ja nevim muze treba rict napr: nelibilo se mi ze to bylo vtipny, ze tam nebyla neaka bitva,...atd
Naposledy upravil opiti dne 29.7.2009 18:49:28, celkově upraveno 1

Příspěvek 29.7.2009 18:49:17
Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

To je pravda, my kritici mnohem raději hodnotíme rychleji a efektivněji pomocí výrazů jako "sračka" a podobně.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

Příspěvek 29.7.2009 18:50:18
opiti Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

a kdo tu neco rika o srackach ? ? ???

jo a mozna si mel dat slovo kritici do uvozovek misto slova sracka
Naposledy upravil opiti dne 29.7.2009 18:54:22, celkově upraveno 1

Příspěvek 29.7.2009 18:54:05
Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Hlavně, že ty hodnotíš hrozně objektivně. když někdo vyjádří svůj názor, začneš nadávat. Tipuji ti maximálně 14 let.

Příspěvek 29.7.2009 18:55:30
opiti Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

mno svuj negativni neobjektivni nazor
a radsi netipuj nejde ti to, ale u holek by to melo uspech :lol: :lol: :lol: :lol:

Příspěvek 29.7.2009 19:29:40
Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Co je neobjektivního na tom, že díl 200 je nejhorší díl SG-1?
Podle mě je to taky tak....
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Příspěvek 29.7.2009 19:35:23
Major General
Major General

Odpovědět s citací

No neobjektivní to je, každý názor jednotlivce je neobjektivní, kritika je taky z definice subjektivní. To mě překvapuje, že to někoho překvapuje.
Obrázek

Příspěvek 29.7.2009 19:51:47
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

No ono je objektivita a objektivita. Mě totiž dost vytáčí, když někdo hodnotí celý seriál bez toho aby viděl jediný díl, jako se mi to stalo na tomhle fóru. Nejmenovaný uživatel řekl, že je Star trek "trapárna pro děti" a při tom se přiznal, že párkrát viděl kousek z nějakého dílu. A podle toho hodnotil 5 seriálů, 11 filmů a desítky románu ze světa Star treku.
Já tedy hodnotím jen to, co jsem viděl celé. Všechno z SG včetně filmů jsem viděl několikrát, takže mám právo říci, že existují kvalitnější díla. Ale bohužel na tomto fóru jsou lidi, kteří znají jenom svojí Hvězdnou bránu, ještě k tomu jenom z Novy a druhého lynčují, když si troufne tvrdit, že jsou kvalitnější seriály. Tak to alespoň vidím já, nikdy nehodnotím, to co jsem neviděl.
Naposledy upravil Daedalus.cz dne 29.7.2009 19:57:27, celkově upraveno 1

Příspěvek 29.7.2009 19:53:45
opiti Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Mno asi z vas neco konkretniho nedostanu :wall: :wall: :wall: , proc se vam 200 nelibi takze toho radsi necham.

Ale me se treba nelibil dil s tim holicem, jak psal co videl diky tomu sutru.

Jasny, melo to bejt takovy shrnuti co a jak se stalo, ale jelikoz 1-5 radu davali na Nove asi 5x, tak nic novyho a to nemam rad :!: :!: :!:

Ja treba Star Trek taky nemusim,ale nerikam,ze je spatnej. Jsem videl par dilu a nikdy me to nechytlo a co me nechyti to nesleduju a ani nedoufam ze me to chytne.

Ja to mel treba s Dr House. Ve tride rikali, ze je to paradni, ale me se to z tech ukazek zdalo jako blbost, tak jsem na to nekoukal a pak ani nevim jak, sem se na nej zacal divat na vsechny epky co nova odvysilala.

Příspěvek 29.7.2009 20:02:51
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Tak že pokud něco hodnotím, tak to musím vidět celý (nebo se k tomu nevyjadřovat jako celku) je snad snad taky jasný. Mě jde o to, že každé hodnocení je subjektivní, i profesionální kritika jako taková. Nějak nemá smysl, aby jsme o tom debatovali, inteligentnímu člověku je to jasné. Tady opitý se dožaduje jenom argumentů, proč se '200' lidem nelíbí - a i pokud napíšou "bylo to divný", tak je to validní. God, kerej sem chodí jednou za uherský rok, ti asi hned argumentaci nevypíše.

Mě se třeba nelíbí seriál Babylon 5, ačkoliv jsem s tím praštil v 3,5 řadě a nevím, jestli tam pak náhodou nevzali za producenta Ježíše, nebo tak něco. Většině lidí se to líbí, ale asi respektujou, že se to nelíbí mě. Já zase respektuju, pokud se lidem z nějakého důvodu nelíbí BSG. To, že se někomu něco nelíbí, ještě neznamená, že je to automaticky idiot.
Obrázek

Příspěvek 29.7.2009 20:06:14
g.o.d Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

200 se mi nelíbí proto, že to je nehorázná sračka. Jednoduchý jak facka. Dovedu si představit daleko lepší využití jubilejního díli, než byla tahle hovadina.
Podpis byl odstraněn z důvodu porušování pravidel.

Příspěvek 29.7.2009 20:06:31
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Raynor: No vždyť ano, máš pravdu. Já naprosto respektuji, když se někomu nelíbí BSG. Mě jde o to, že když se na tomto fóru vyjádřím, že SG není tak kvalitní, že jsou lepší seriály, tam mě hordy dětí vynadají, co si to dovoluji. A většinou jsou to takový, kteří neznají nic jiného než SG. To mě přijde dosti hloupé, ne?

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách