Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Stargate Universe - obecný pokec

Stargate Universe - obecný pokec

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Souhlas. Ono by to samozřejmě šlo udělat i mnoha jinými cestami - Atlantis by znova mohla být nezávislá (i když IMO nešel seriál do sraček kvůli spojení se Zemí, to s tím nemá co dělat), ať už kvůli revoluci (Babylon 5, že) nebo třeba kvůli tomu, že Země (a celá galaxie) by se záhadně přestala ozývat... Možností je tolik, jak velká je fantazie.

SG se tím teda bohužel nevydal, ale to není pointa mojí diskuze. Mě šlo o to, že není chyba nahodit silné nepřátele - chyba je jim nepřizpůsobit děj. Ori i Wraithové mají potenciál, a IMO nebude ke škodě, pokud někoho silného představí i v SGU - pokud mu patřičně upraví děj.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

JuRas Uživatelský avatar
Natrvalo vypovězený uživatel

Odpovědět s citací

Já viděl BSG celou... ale to, že Cylonům řekl nějakej dědek (Cavil), že maj vyhladit lidi proto a proto... když původní Cyloni se nám snaží pomoci, tak najedou se najde frakce, která je s náma... ale W od začátku zabíjejí lidi a pojídají je... takový hold jsou...

Jsem psal, že kdyby nutně tím, že vyzabíjím všechny hlavní postavy, seriál neskončil, tak SG-1, SGC, Atlantis už nestojí...

Mám dost fantazie... ale tím, že to uplně zfantarízuji vznikne nějaký ZG :roll:
[img][./images/thumbs/]http://evi.ic.cz/foto/Aurora_13_Back_podpis.jpg[/img]

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Tak nepřátelé v SGU třeba mohou být živočichové ve stylu Arachnidů. A nemusí to být přece brouci! Tady by se třeba zase mohli inspirovat u Magogů a Alienů. Tvorové kladoucí vajčka do těl svých obětí, které je zase nevědomky přenášejí po celé galaxii jako mor. Proč by ne?

Raynor Uživatelský avatar
Major General
Major General

Odpovědět s citací

Juras: No tím, že to ty zfantazíruješ, tak z toho ZG možná výjde, to je pravda. Jinak teda nevím, jak si představuješ, že se píšou děje a povídky... asi s využitím nějaké šablony :lol:

Vanguard: Hmm, ono by se tam hodilo leccos, pravda, že zrovna Alien by na palubu Destiny padl dokonale.
Obrázek
Nový díl SGO? Konec světa na obzoru...
SGO S1E18 INSURRECTION, part 2

áčko Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

To bude co díl, to galaxie nebo se v každé zdrží alespoň na pár dílů?

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Já spíš myslím, že se to bude odehrávat v jedné jediné galaxii. To by zase bylo moc jednoduché, kdyby Destiny v každé sérii navštívila několik galaxií, to by pak jen Rush přepsal nějáký ten kód a u Země by byli hned.

áčko Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Rush by to neudělal ani za 1.000.000 let :lol:

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Já myslím že jo, kdyby to scénáristé dovolili. Je to přecijen génius, expert na Antickou technologii a zvláště na technologii Bran.

áčko Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jo, taky je tam dostal a stěmi galaxiemi, já si spíš myslím, že jich tam bude víc než míň, navíc, když se opozdí, tak tam zůstanou, to mluví pro kratší dobu.

JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Je zajímavé, že ze začátku byla Carterová expert na vše, teď by si proti McKeyovi neškrtla ani omylem... možná tak na úrovni Radka... a teď nový vědec, který bude ještě lepší než McKay... tak to už snad nepůjde, ne? :lol:

Btw. jak může být někdo expert na antickou technologii, když má k dispozici max jumper, bránu, křeslo (později zničené)... Rodney by měl být největší expert, ten s tím pracuje každej den...

Raynor: taky ty povídky stojí za ... a s SG-1 či SGA maj ho*no společnýho... Ale už toho nechme, za nadávky už jsem napomenutej jednou :lol:

Oni se maj zastovat jen u planet, ne? Takže těžko budou v jiných galaxiích...

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Nikdo nikdy nikde netvrdil, že Rush bude chytřejší než McKay. To si akorát lidi vyvodili. Nick je odborník na systém Bran, stejně jako je Zelenka odborník na systémy Jumperů.

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Víte jak je 1 galaxie obrovská? Kdyby byli v každém díle v jiné galaxii, tak by několika dnů byli u Země. Pdole mě se to bude odehrávat v jedné galaxii, ale nechám se překvapit.

JuRas Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Vanguard: ale víš, že ze začátku to byl i McKay? Když býval v SG-1 tak ho představovali jako odborníka na Bránu, furt se vychloubal, jak toho ví víc než Carterová... a najednou je to pravda... tak aby to s ním nedopadlo stejně...

áčko Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Jenže trasa se nedá ovlivnit! A kčemu by pak měli v té galaxii Destini, mohli by klidně někde vykopat základnu a udělat z toho novou SG-1ku. To nebude už jen o jednom nepříteli, ale pokaždé o něčem jinném, tak to vidím :wink: , co galaxie, to něco nového.

Daedalus.cz Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Podle mě by to bylo moc přehnané, kdyby navštěvovali desítky galaxií. To je už i na Sci-Fi moc. Takový pohon, no nevím, nevím, ale možné je samozřejmě všechno. Jsem na to zvědavý ...

PředchozíDalší

Zpět na Obecné