kdo myslíš že by vyhrál boj 1 vs 1 - aurora nebo hatak
Toto je spoiler!!!:
vyhraje ta loď kterou ovládne O'neill se svým týmem
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah
no aurora byla první loď s takovejma super zbraněma co mě napadla...
A co takhle Aurora cestovatelů he? Ta jejich je zachovala.
Slunce hřeje, vítr duje, tráva na březích se zelená. Zde se žádný býk neukryje. Oma Desala Lanteané FOREVER Battlefield3 Lidé žijí v trápení jen proto ,aby doufali že se stane zázrak. by alfel
Asgardská nejvyší rada označila zničení Země za politováníhodné. O'Neill: A potom jsem se tam trochu rozčílil. Hammond:Co to přesně znamená? Daniel: Jack udělal poznámku o Freiově matce
na aurore sa mi paci len ta presklena polkopula v strede lode inak je to hroza. co sa tyka zbrani tak urcite mala aj ener zbrane ale nie take ako boli na satelite, skor point defence a neaky stredne velke zbrane. a co sa tyka zdroja energie aurora ma neaky svoj zdroj, zpm nebolo standardnou vybavou to bolo dodane dodatocne ako na odysee. niekde to aj pisali (nie tu na fore). podla mna aurora nebola moc dobra bojova lod co sa tyka moznosti a technologie. ale to je len moj nazor.
Mě se Aurora docela líbí, respektive Aurora a Orion ale ty asuřanský paskvily jsou divný.Dost by mě zajímalo kolik ma tak plně vyzbrojená Aurora dronů.
Arsenal ship (Projekt nějaký americký super bitevní lodě 21 století z 90 let, který byl už zrušen) měl nést stovky až tisíce střel. Jeho délka měla být 150 až 240 m. Jestli Aurora class má 3-3.5 km na délku a drony jsou velký tak, jak jsou tak by se jich tam mohli vejít až stovky tisíce minimálně. Si myslim .
Když jsem ji viděl poprvé tak se mi vůbec nelíbila. Potom se mě líbila tak půl na půl. Zadek skvělej, předek hnusnej a teď jsem si stáhnul Bridge Commander s SG packem a začal jsem ji zbožňovat.
Povídka První hrozba Pokud tě štve, že zrušili SGU, hoď si tohle pod podpisu.
"If I must tear you apart Shepard, I will." - Harbinger (Mass Effect 2)