bory píše:
Já jsem odcházel z kina naprosto spokojen, protože jsem dostal přesně to co jsem od tohoto filmu očekával = dvě a půl hodiny nonstop akce vystavěné okolo infantilního příběhu, sem tam proložené lehce

záchodovým

humorem (přiznám se, že u většiny vtípků mi prostě nešlo alespoň se neuculovat). A tohle všechno zabalené do skvělého vizuálu, vymazleného CGI, a dokonale ozvučené. A samozřejmě Megan je plus sama o sobě

.
V jakym kině jsi byl? V Palace Cinema promítali dvě a půl hodiny těžce záchodový telenovely, občasně proložený zřemě humorem (děti v první řadě se smáli, buď si vyprávěli historky z pískoviště, nebo kvůli filmu). Pravdou je, že několik akčních scén tam bylo a některý z nich byli i dobrý a CGI všeobecně určitě dalo spoustu práce (grafici zasloužej ocenění), ale transformeři prostě nemaj vypadat jako zvířátka a nepočítačovej vizuál by potřeboval zahodit a začít znova, kdyby se chtěl vyrovnat prvnímu dílu. Techniky moc neukázali, ústrojová kázeň veškerá žádná a ty Star Wars zbraně radši nekomentovat.
Z US vojsk udělali totální papíráky. Už vidim "speciální protiufoní jednotku" se spotřebou 50 vojáků na akci (viz první "bitva" ve filmu).
A může mi někdo vysvětlit, jak může F-22, potažmo mimozemskej bitevní stroj s technoligií o stovky let pokročilejší, než je nejlepší pozemská vystřelit cca 10 raket na osobák takovym způsobem, že se ani jedna netrefí? I za první světový by Rudej Baron měl lepší skóre ...
Celkově vzato jediný pořádný scény byly potopení carrieru, bitva v lese a vylodění USMC.
Nevim, co znamená slovo "blockbuster" a vlastně mě to ani moc nezajímá, ale od Transformers 2 jsem očekával, že se alespoň vyrovná prvnímu dílu a to v nezávislosti na ročnim období, no jen si to lidi představte, to je hrůza, co?
Příběh ani humor jsem teda neočekával, ani jedno nebylo ani v jedničce. Ale zpracování jsem očekával podstatně lepší. Tohle byla ubohost.
Pakliže Matrix je 10/10 a šum rozladěný TV 0/10, Transformers 1 má u mě 7/10 a Transformers 2 má 2-/10.
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]