Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kultura Seriály Stargate Stargate Atlantis Pokec o epizodách Dabing SGA na AXN

Dabing SGA na AXN

Sekce určená k debatám o odvysílaných dílech k nimž vyšly české titulky. Pokud i tak chcete spoilerovat, používejte funkci spoiler (tlačítková lišta při psaní příspěvku)

Příspěvek 07.5.2009 22:24:18
TENTHIUS Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Aha díky za odpoved, myslel jsem ze nemohl jen tuto konkrétní epizodu. No co, nic s tím neudelám. Kazdopádne me to docela mrzí, protoze jsem se na Jacka dost tesil. Ale co uz, nebudu zatracovat celou epizodu kvuli jenomu dabérovi. Pak uz myslím Jack v SGA není ze? A se Simonou Postlerovou se do S4 pocítá?
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Příspěvek 07.5.2009 22:41:29
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Zatím je brzy, ale podklady budou.
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 13.6.2009 16:49:37
Princ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Muž

Odpovědět s citací

no já to taky viděl ten dvojdíl ale já si zvykl ale ten normální Jack by zněl stokrát vtipněji :wink: já se nedívám na AXN ale dívám se hlavně na internet kde se to aspon vysílá kdy chci :rflmao:
StarGate Libertas(2.série)2x20http://ftltvshows.wordpress.com/category/stargate-libertas/1-serie-sgl/I have become your nightmare
Say good-bye to every thing

Příspěvek 20.6.2009 23:41:55

Odpovědět s citací

jak tu někdo psal, 4. série SGA začne již 29.června na AXN sci-fi. ... rád bych se zeptal gesera, pokud má nějaké další informace, zdali bude Samathnu Carterovou dabovat Simona Postlerová, nebo jestli jí dabuje někdo jiný. děkuji za odpověď a přeji příjemný den. :bye:
O´neill : ,,Řeknu Ti Tiel´cu, že jestly brzy nezjistíme jak z toho ven, tak se cvoknu.Zcvoknout, to znamená přijít o rozum, zbláznit se,zešílet, zmagořit, přestat se ovládat, mít o kolečko víc, plácat pátý přes devátý, ZBLBNOUT !!!!!!

Příspěvek 22.6.2009 21:24:34
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Zdravím krajana :)
Carterovou ve čtvrté řadě opravdu bude dabovat Simona Postlerová, a Kellerovou Kateřina Velebová.
Obrázek

Příspěvek 22.6.2009 21:48:50

Odpovědět s citací

Já děkuji krajanovi za velice dobrou zprávu :yes: už se těším .

Ještě jednou díkec za zprávu :ok: Měj se ! :bye:
O´neill : ,,Řeknu Ti Tiel´cu, že jestly brzy nezjistíme jak z toho ven, tak se cvoknu.Zcvoknout, to znamená přijít o rozum, zbláznit se,zešílet, zmagořit, přestat se ovládat, mít o kolečko víc, plácat pátý přes devátý, ZBLBNOUT !!!!!!

Příspěvek 24.6.2009 18:40:00
John :D Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Nevim, jestli už to tady bylo, ale myslim si, že totálně spackali dabing Michaela a některých vrejtů, všichni neměli ty hluboké hlasy.
Jsem John Sheppard, tak pozor na mé hlášky. :D

Příspěvek 29.6.2009 15:37:35
Princ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Jo no mluví jak Rononi v různých podobách a to mě docela naštvalo Michael a Tod měly good hlasy :D
StarGate Libertas(2.série)2x20http://ftltvshows.wordpress.com/category/stargate-libertas/1-serie-sgl/I have become your nightmare

Příspěvek 05.7.2009 21:40:26
Lt.C. John Sheppard Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Mě se ten dabing moc nelíbí. Není to ani tím, že by to bylo špatně namluvený, ale prostě viděl jsem celou SG-1 a SGA v angličtině a zvykl jsem si na to. SG-1 v češtině ujde, ale ta Atlantida... Prostě je to tím, že to do češtiny přeložili pozdě. Tak to u mě určitě dopadne i s SGU. A hlavně Davida Nykla dabuje někdo jiný, to je hodně velký mínus a hlavně to tam nevinikne např. Do pr****, kdo to vymyslel, že budeme pod vodou. I think my czech is getting better...
Nebe má barvu krve a temnota přichází.
Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů
Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra

Příspěvek 07.7.2009 10:43:19
Alfa Samec Uživatelský avatar
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Lt.C. John Sheppard píše:
A hlavně Davida Nykla dabuje někdo jiný, to je hodně velký mínus a hlavně to tam nevinikne např. Do pr****, kdo to vymyslel, že budeme pod vodou. I think my czech is getting better...

Říkal jsem si, jak to v české Atlantide vyřeší, no celkem zajímavě... Zelenka to říká takovým přidušeným, šeptajícím hlasem, a Sheppard ho zle slyšii... Hmmm, ale pravda, ztratilo to ten vtip.
Zato mne překvapilo, když v prvním díle 3. Lorn buzeroval Zelenku, ať něco dělají, a oni ho tam nechali říct "doprdele". Zvláštní, že to do telky nechali jít v tomhle znění. :wink:
A ještě se musím vyjádřit k předposlední epizodě 2. řady, "Peklo", kde hned třikrát používají výraz poplík :rflmao: když sem to slyšel prvně, myslel jsem, že si dělají srandu... Nuže dobrá, nejspíš je to odborný výraz :D :D
Národní institut záchodových věd se shoduje, že čtení podpisů uživatele "Alfa Samec" způsobuje rakovinu konečníku.

Příjemnou potřebu

Příspěvek 05.8.2009 20:03:44
TENTHIUS Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Nejaké zprávy o AXN a 5. sezóně?
Obrázek
Obrázek
Take the reins...It´s up to you!
:::::::::::::::::::::::::::STARGATE BATTLE:::::::::::::::::::::::::::::::::
COMING SOON 2009

Příspěvek 05.8.2009 20:08:33
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Má být pauza. Asi je ta pátá sérka ještě moc čerstvá na nákup.
Obrázek

Příspěvek 05.8.2009 20:10:40
Lt.C. John Sheppard Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Teď mi napadlo co mi vlastně na SGA v CZ nejvíc vadí:Wraithský přízvuk.
Nebe má barvu krve a temnota přichází.
Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů
Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra

Příspěvek 09.8.2009 15:47:37
Princ Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

no hlavně pořád přechytávaj toho Todda ze začátku má blbej hlas pak byl hlas co byl poměrně snesitelnej a ted třetí a to je už ohromně blbej hlas ale mě se líbil ten hlas předtím a ten mu řekl velitel měl asi horší přízvuk ale proč si to neotestujou na Vegas třeba ty hlasy tam jak je v té laboratoři a vyzní to jak uchylnej hlas :lol:

Příspěvek 09.8.2009 15:54:48
Markus Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ano, bohužel Todd mění hlasy jako na běžícím pásu. :( Někteří lidé si asi holt myslí, že když má hlas zkreslený počítačem, že si toho nikdo nevšimne či co. (A nebo je jim to jedno) Ale nesouhlasím s tebou v tom, že byl poslední hlas nejhorší. IMHO byl Zdeněk Maryška na Todda právě nejlepší, jen škoda, že dabuje i Woolseyho, takže mu zůstat moct nebude... (Pokud rejža neusoudí, že může dabovat oba, což se stát může... :smile: )

PředchozíDalší

Zpět na Pokec o epizodách