Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Obecné Jak se vyrovnaváte s koncem SGA?

Jak se vyrovnaváte s koncem SGA?

Diskuze nezapadající ani do jedné z výše uvedených kategorií.

Jak se vyrovnaváte s koncem SGA?

Pohoda ale je mi to líto
66
46%
Jsem úplně v háji
55
38%
Je mi to jedno
11
8%
Jsem rád/a že je konec
11
8%

Celkem hlasů : 143

Vanguard Major
Major

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Možná by byla, ale Michael Shanks už chtěl odejít, takže se to radši utlo. Odstranit Jacka šlo, ale odstranit Daniela by už bylo těžší.

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

mohli by tam vrátit Jonase. O tom se snad po 7x14 nikdy už nezmínili. Corin Nemec byl ve stejné situaci jako Ben Browder, když prakticky nahrazovali Daniela Jacksona nebo Jacka O'neilla. Fanoušci je neměli rádi, protože nahrazovali staré postavy. Nedívali se na jejich herecké výkony ale prostě "jsou tam místo Jacksona nebo O'neilla, tak to je velmi špatné" Michael Shanks chtěl odejít už po páté sérii, ale pak se zvedla ta vlna nevole vůči jeho odchodu a Corin Nemec alias Jonas Quinn na to doplatil nejvíc. Tak tam zase strčili Jacksona. U něho měli aspoň zadní vrátka, ale to jak vyřešili Carsona v SGA je pitomost. To je ten samý případ
Obrázek

PedroSanches Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Odpovědět s citací

Zase je lepší, když se to ukončí včas. Tím že závěr zase zaujal, to bylo zachráněno za pomyslných 5min12. Kdyby se pomyslná 11 rada nepovedla, bylo by to pro SG určitě škoda.

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

DAVE! píše:
mohli by tam vrátit Jonase. O tom se snad po 7x14 nikdy už nezmínili. Corin Nemec byl ve stejné situaci jako Ben Browder, když prakticky nahrazovali Daniela Jacksona nebo Jacka O'neilla. Fanoušci je neměli rádi, protože nahrazovali staré postavy. Nedívali se na jejich herecké výkony ale prostě "jsou tam místo Jacksona nebo O'neilla, tak to je velmi špatné" Michael Shanks chtěl odejít už po páté sérii, ale pak se zvedla ta vlna nevole vůči jeho odchodu a Corin Nemec alias Jonas Quinn na to doplatil nejvíc. Tak tam zase strčili Jacksona.

Moje řeč. Já prostě nemám rád, když někdo napíše:
"Mitchell je trapnej, protože kopíruje O´Neilla." Za tuto větu bych věšel... Corin Nemec byl dobrý herec a Jonas byl taky super postava... to samé platí u Mitchella. Avšak, utnout Daniela šlo možná před osmi lety, během páté série, ale teď myslím že by to nešlo. Jackson byl ve válce s Ori velmi důležitá postava.

lihkan Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Mitchell je trapnej protože kopiruje O´neilla!

Ale Jonase sem měl radší než Daniela :oops: ten mi hodně chybí :wall:
[img][./images/thumbs/colasignproject_1246512172.png]http://img148.imageshack.us/img148/7776/colasignproject.png[/img]
má literární tvorba:
Obrázek
Niní ve vaší povídkové sekci

DAVE! Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Vanguard píše:
Moje řeč. Já prostě nemám rád, když někdo napíše:
"Mitchell je trapnej, protože kopíruje O´Neilla." Za tuto větu bych věšel... Corin Nemec byl dobrý herec a Jonas byl taky super postava... to samé platí u Mitchella. Avšak, utnout Daniela šlo možná před osmi lety, během páté série, ale teď myslím že by to nešlo. Jackson byl ve válce s Ori velmi důležitá postava.

to by musel být trapnej i Sheppard, protože O'neill, Sheppard a Mitchell vychází z velkého vůdce a ironického vojáka
Obrázek

Destiny Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Mě nikdy nepřišlo, že by Cameron a John kopírovali Jacka. Každý s těch tří je jiný. Mají sice podobné rysi chování, ale nejsou stejní. Cameron mi připadá víc cinický než Jack. Nikdy nebudou stejní. Ti co ho odsuzují jen zato, že nahradil Jacka, mě upřímně štvou.

Ben je výborný herce, ti co viděli Farscape potvrdí. V SG měl velmi špatnou startovní pozici. Jednak nahrazoval Jacka a pak také nevyužitým potenciálem postavy.
I am proud to be member of Sheppofilclub
Obrázek
Můžeme být jen tím čím jsme. Nic víc, nic míň. (Kahlan Amnell)
Není tak těžké za přítele umřít, jako najít takového, aby umírat stálo za to.

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Souhlasím, žádný z nich není stejný. Například Mitchell ze sebe alespoň nedělá blbce, jako Jack ;-).

Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Jack ho třeba ani nedělal... :D
Mě osobně se Mitchell zamlouval už od prvního dílu, ale Jonáše sem nikdy neměl rád. Je to sice smutný, ale vadilo mi právě to že to nebyl Danny, kdyby ho nahradil, ale choval se podobně, jako třeba Mithcell a Jack, tak by to šlo, ale tihle byli jiní, a prostě mi pak Jonáš nesed...
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Mitchell a Jack nejsou stejní, když si to tak vezmeš, ani nemají stejný humor. Jonase jsem měl rád, ale stejně jsem se radoval, když se vrátil Daniel. :-)

Mark Jackob Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

No stejní rozhodně nejsou, ale jsou si podobní. I tým se k nim choval podobně, ale Jonáš byl takovej, jinej... jestli víš jak to myslím, těžko se to popisuje...
STARGATE pre-Vates 01x16 První kontakt (30. 7. 2011)

"Matematika je jazykem géniů, ostatní jen opisují." - Vratislav Šembera

Lt.C. John Sheppard Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Byl ale mě nevadil. Jen mi trochu vadily ty jeho geny-rychle se učí a podobně.
Nebe má barvu krve a temnota přichází.
Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů
Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra

Předchozí

Zpět na Obecné