Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Pokec nejen o seriálových technologiích Technologie Nejoblíbenější pozemská loď

Nejoblíbenější pozemská loď

Detailní rozbory nejrůznějších technologií s jakými jsme se kdy setkali.

Vaše oblíbená pozemská loď je...

Prometheus
47
14%
Daedalus
149
44%
Oddysea
109
32%
Korolev
16
5%
Apollo
17
5%

Celkem hlasů : 338

Smith Uživatelský avatar
Airman First Class
Airman First Class

Pohlaví: Neuvedeno
Odpovědět s citací

Určitě Odyssea, svým vybavením a zbraněmi nemá mnoho konkurentů: ZPM na palubě, asgardské jádro a technologie (transport), kruhy na palubě, možnost zneviditelnění...pokud je na palubě ještě SG-1 v plné polní, vesmír se musí třást :lol:
[img][./images/thumbs/CPSbanner-1_1249655725.gif]http://i680.photobucket.com/albums/vv165/carlo959/CPSbanner-1.gif[/img]

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Očekávám britskou loď jménem Sovereign a francouzskou Johanku z Arku :lol:

jirka16 Uživatelský avatar
Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

No jak to tak čtu tak si říkám, že by se fakt měli držet tý mytologie.
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah

Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

tak ta francouzská loď Joan of Ark by bylo brutální jméno...to se ti povedlo...ale to sem nepatří....btw. odyssea se může pouze fázově posunout..ne zneviditelnit.... protože kdyby mohla měli by to všechyn naše lodě..

Dark Angel Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Odyssea se zneviditelňuje, což jí umožňuje ZPM - teoreticky mechanismus maskování mohou mít všechny lodě, ale nemají na to dostatečný zdroj energie, pokud jsme to dobře pochopil....

a jinak malilinkatej detail - loď by asi nebyla Joan of Ark ale Jeanne d'Ark.....
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.

Mé Povídky ZDE

Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

a změní se něco? pořád to bude úplně stupidní jméno!
Evil is a word used by the ignorant and the weak. The dark side is about survival. It's about unleashing your inner power. It glorifies the strength of the individual." ―Darth Zannah

Major General
Major General

Odpovědět s citací

tak ty to bereš francouzsky ja to beru anglicky..teda pokud se nepletu...ale mám pocit že takhle se to píše anglicky...a není to stupidní jméo..občas mi připadají stupidní tvoje příspěvky tak se uklidni...

Chief Master Sergeant
Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

ok se občas nechám příliš unést... ale představ si jak tahle loď přilítá na Atlantis. díval by ses na to s dabingem a někdo by tam řekl : "Johanka z Arku žádá o přistání" :D

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Náhodou to zní stylově 8)

Major General
Major General

Odpovědět s citací

tak ale ber to z té druhé stránky...tohodle už se nedočkáme :smile:

miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

nebo česká-"Cimrman žádá o povolení k přistání"nebo"Karel IV. žádá o povolení k přistání"
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Major General
Major General

Odpovědět s citací

mno to je sice hezký ale už sme hodně OT ...todle bylo o nejoblíbenější lodi....což mě opět dovádí k Daedalu...ke kterýmu sem ještě zapomněl dodat že to byla vůbec první BC-304 a tudíž je to loď která toho nejvíc vydržela a nejdýl...

miki Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

toho mám taky nejradši...
Obrázek <-- watch it!
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Souhlasím, zpět k tématu :-). Třeba takový Korolev se mi líbil, protože to nebyla americká loď, měl jsem rád jejího velitele a taky se mi líbily jejich uniformy... už z nich bylo poznat že je to vojenská loď.

John :D Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Napsal Dark Angel
Odyssea se zneviditelňuje, což jí umožňuje ZPM - teoreticky mechanismus maskování mohou mít všechny lodě, ale nemají na to dostatečný zdroj energie, pokud jsme to dobře pochopil....

a jinak malilinkatej detail - loď by asi nebyla Joan of Ark ale Jeanne d'Ark.....

Odyssea má Oriské maskování, které ji dal Daniel Jackson, když byl převor a potřebovali to, takže to neni díky ZPM, ale na ostatní lodě by se tyky maskování dalo nějak přidělat :D
Jsem John Sheppard, tak pozor na mé hlášky. :D

PředchozíDalší

Zpět na Technologie