Jenom bych řek, že by se to mělo udělat jako nový téma něco jako 5x01 remake, když se bude předělávat celá 5.
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
Já neřikal, že celá SG-1 a Atlantida je špatná. Jen 4. a 5.řada SGA je trochu odbytá (možná, že i 3.).
Nebe má barvu krve a temnota přichází. Povídka o SGA asgardech:Destiny of the Asgards-pokračování Pád Asgardů Experimentální povídka:SG:OB-aktualizováno díl Little Suprise for Tok´ra
já neřikám že jo,ale bylo by to dobrý... sehnal by se přepis,nebo scénář,každej by řekl co by upravil(ty zřejmé scénáristické a filmařské chyby jsou samozřejmostí) a denně by jsme zvládli jednu epizodu...
Prostě se to udělá jak řikal mikiquicna. To znamená: 1.sežene se scénář 2.vyškrtají se ty h******* 3.s lidma, který budou mít zájem se na tom podílet to předěláme Souhlasim s tebou, že to nebudeme dělat do hloubky, protože jinak by jsme nad tim mohli strávit celej život.
Dobrou zprávou je, že jsem našel scénář. Špatnou, že je v angličtině. Takže nevíte někdo o nějakym překladači do, kterýho bych to hodil a on by mi to přelouskal.