Widlička píše:
Teraz je to asi tak o tom, že Mallozzi dúfa, dúfa, že to bude ešte rok 2009, potom všetkým povie "jupí! Máme scenár!" a teraz nič z toho

No ale úprimne, už ma to nebaví. Najprv je to tak, že SGA film je v nedohľadne, a potom sa opovážia napísať, že to vyzerá dobre, a teraz prídu s týmto. Ja som to hovorila už včera - scenár je, ale financie nie sú. MGM ide len do návratných projektov, čo je podľa mňa logický ťah, ale potom prečo neurobia aj s SG návratný projekt?? No, môžem sa štvať koľko chcem, je to furt to isté dookola...
sg-u ma nejistej osud jak se to bude libit takze taky hovadina.prachy nemaj,ale do sg-u jdou misto aby udelali sg film zase konecne.
Mo, aj toto ma rozčuľuje...
Ináč článok bol napísaný veľmi dobre

Podle mě bude SGU dobrý. Protože jednak se to odehrává na cestující lodi takže tam bude to časový omezení a navíc budou se muset potýkat s nedostatkem různých zasob. Jenom se mě nelíbí obsazení, ale to je na zvyku.
S tim přepalováním máš pravdu ale myslím si že kdyby dvd stálo tak 100 - 150kč tak by si jistě spousta lidí rozmyslela jestli pálit nebo koupit.
Ty Oneillovi vtipy a to jak se občas tvářil to bylo super. Plk. Mitchel byl taky dobrej ale Oneill je prostě Oneill.
Podle mě blu-ray teď nic neřeší, protože jej má málo lidí. Ale pokud by šli s sg-filmama do kina tak by zisky byli vyšši. A taky by mohly prodavat sg na stancich tak za 50kč jedno dvd. Na jedno dvd bych dal tak +-3 díly.
EDIT: Nepiš dva a více příspěvků pod sebou! Klenotka.