No já věděl, že
|
Toto je spoiler!!!:
|
ten Master není Master, takže jsem byl v poho  |
Jinak jsem právě dokoukal 2. Doctora
|
Toto je spoiler!!!:
|
Ty Time Lordi jsou ale hajzlové - za tohle jim nakopat A chudák Jamie a Zoe (i když tu jsem moc rád neměl) takhle jim sebrat vzpomínky. I když pravda pořád dopadli líp jak Donna, takhle maj na Doctora alespoň nějakou vzpomínku  |
Ale je naprd, že už je 2. pryč - zatím můj druhej nejoblíbenější Doctor (po 10). No jo no co se dá dělat. Jsem zvědavej jakej bude 3. Doctor
EDIT: Tak jsem viděl první příběh s 3. Doctorem (a díky slovenským titulkům na to koukala i máma která označila 3. Doctora za Sympaťáka).
Třetí Doctor vypadá, že bude další skvělej Doctor což je fajn moc fajn (nejvíc se bojím až se dostanu ke 6.týmu to bude něco

)
Ale zatím spokojenost.
Ale je zvláštní, že při regeneraci můžete taky dostat navíc i tetování
EDIT 2: Právě jsem dokoukal 8 řadu. Master je prostě týpek

Kdo jinej dokáže reagovat na to co se děje v současnosti v seriálu kterej je starej 30 let?

Aneb máma sem přišla, s tím, že se půjdeme koukat na Burn Notice a já "ještě tady mám Doctora tak až to skončí." máma na to, že si zatím lehne, tak jsem to odpauznul a Master řekl jen "Good Night" a odešel
A potom (včera) se venku ozval hrom a Master se šel podívat z okna
Jinak atrašně se mě líbila ty scény jak
|
Toto je spoiler!!!:
|
Byl Doctor s Masterem v Doctorově TARDIS. Ty byli prostě úžasný  |
Ale zatím se mi z 3. Doctora líbil nejvíc příběh Inferno, ten byl vážně super, ten jsem shlídnul doslova v kuse (podotýkám pozdě v noci/brzy ráno), Co se týče epizod s Masterem tak se mě líbili nejvíc asi Daemons.
Co se týče 3. Doctora tak to je taky dobrej týpek - Venusianské KARATE!