Quinix píše:
Air Force: Win 7 jsou teprve v RC verzi! Nemůžeš čekat, že bude všechno fungovat jak má. Kdyby fungovalo, byla by to finální verze

Air Force píše:
Ale hlavně, jak jsem psal, nemůžu to alespoň zatim považovat za plnohodnotnou náhradu OS, protože...
Air Force píše:
...Win7 (který na tom nejsou o moc líp) zatim nemůžu považovat za plnohodnotnou náhradu za WinXP.
Chápu význam RC verze, zkus ty pochopit význam slova zatím

Ovladače pro Visty bohužel nezabrali, taky jsem je zkoušel...
S těma tlačítkama se to má tak. Ve Windows 95/98/Milenium jsem kliknul na Start a potom na Hledat, pak jsem zaškrtnul parametr (název, obsah, datum, ... ), napsal, co chci najít a on to našel. Teď (WinXP) kliknu na Hledat, a musim vybrat "Pictures, music, video", "Documents", "All Files And Folders" přičemž první dvě dělaj totéž, jako poslední možnost, jen hůř. Pokud stahnu Search 4, dostane to úchylnou modrou barvu a přibydou další dvě tlačítka, výsledkem je, že všechno funguje rádoby jinak, ale přitom stejně a hůř. Když budu chtít hledat ve Win7, kliknu na Hledat, napíšu, co chci najít, on mi řekne, že nic nenašel, tak musim kliknout, že to chci hledat u sebe v počítači a vybrat typ hledání, přičemž vyhledávání podle obsahu chybí a vyhledávání podle typu souborů podporuje jen několik málo přípon ...
Mě teda přijde, že těch kliků a oken pořád přibejvá, ale schopnosti něco najít rapidně mizej. A neni to jen o vyhledávání ... ačkoliv s im bojuju nejvíc. Ale copak ti to nepřijde jako hrozná degradace, když systém z roku 2009 zvládá stejný úlohy mnohem hůř, než systém z roku 1995 (a ostatně pod DOSem běžící Norton Commander to zvládal zrovnatak z jednoho "okna").
2Pomeranc: Existuje i 64bitová verze XP, takže omezenost v oblasti paměti mě netrápí

DX10 je už jiná věc, ale zatim jsem ji k ničemu nepotřeboval ... no třeba až vyjde nová verze Inventoru

[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]