Mass Effect má skvělý příběh, slušnou grafiku a výběr hlavního hrdiny (pohlaví, zbroje, zbraně, schopnosti). To z něj dělá "interaktivní film". Interaktivní filmy společně s multiplayerovými střílečkami jsou moje nejoblíbenější žánry, takže pro mě je ME na pomyslném vrcholu mého žebříčku oblíbených her. Není tam sám, ale je tam. Jestli pro ME 2 zapracují na variabilitě výbavy (chce to víc textur, protože se později vzhledy dost opakovaly), tak bude pro mě hra ještě dokonalejší.
Pomeranc píše:
Celou hru jsem se snažil, aby se mi zbraně nepřehřívaly, v poslední fázi se mi ale několikrát stalo, že se mi zbraň přehřála a už se neochladila. Nevím jestli je to účel (jako že se zasekne), nebo bug, protože zabíjet potom Sarena v posledním kole jen pistolí není zrovna sranda.

To je jedna z "protipirátských" ochran. Tahle hra je opravdu velmi dobře chráněná. Pokud máš originál, tak je to divný, ale od toho ochrany jsou, aby prudily všechny, včetně poctivých zákazníků

. Stane se. Mělo by stačit uložit a načíst hru.
Pomeranc píše:
Hrál jsem to od začátku za vojandu.
Já jsem asi nějakej úchyl, ale snad všechny hry, kde lze vybírat pohlaví, hraju za ženy. Fallout 3, TES Oblivion, Mass Effect... Když už mám k dispozici "interaktivní film", tak si alespoň můžu obsadit do hlavní role někoho, kdo se mi líp poslouchá, a na koho se mi lépe kouká. Akčních filmů s chlapama už bylo dost (Arnold nedělá do těch her dabingy a dabér Duka Nukema jsem nikde jinde neslyšel

).