Ou fajně myslím , že tam písnu... sice mám jen pár stránek ale můžu to zkusit Neočekávám nějaké umístění když tam v porotě budou odborníci na český jazyk a stargate ale jak jsem řekla za zkoušku nic nedám
I´m proud to be member of Sheppofilclub Nejméně se bojí smrti ti,jejichž život má největší cenu.
MOJE POVÍDKA - Stargate: Pulverization zde TEASER: „Mně už ty Vaše tajnosti nebaví! Každý normální člověk už by to řekl!“ „Já nejsem člověk, jasný!“
Bych to mohla zkusit, akorát nevím nevím, jaký úspěch budou mít ty moje povídky s "cizí ženskou", jak jsou pracovně nazývány. Většina čtenářů tohle nemá moc rádo. Nj, co se dá dělat, já potřebuju stavět příběh na vlastní neokoukané a hlavně nezaškatulkované postavě Mno uvidíme. Zkusit to můžu. Zkusím něco vybrat.
No válka, já pokud alespoň jednou povídkou skončím do desátého místa (samozřejmě nevím, kolik povídek tam nakonec bude, ale i tak) tak budu velmi velmi šťastný
Můžeme o tom vést spory, můžeme s tím nesouhlasit, ale to je tak všechno, co se proti tomu dá dělat.
já jednu ....no taky jich víc takto malých nemám ....a co jsem to zpětně počítal...tak jsem ten jejich limit 40 normo stran překročil asi o dvě tyto stránky...ale co píší že mají pár stránek toleranci ...
pokud normostran, tak by se mi tam stejně vešla jen ta poslední naděje .... protože tam je to tak že jedna normostrana je rovna 1'800 znaků včetně mezer