Superpoldové
Na tuhle skvělou komedii jsem se díval už několikrát a pokaždé mě moc pobavila.
Začal jsem se smát už od úvodní scény s houbičkami a nepřestal ještě chvíli po závěrečném souboji na letišti (ten ožralej náčelník fakt nemá chybu, směju se ještě teďka) . Zkrátka jsem se výborně pobavil a tak to má u správné komedie být.
Po všech těch rádoby vtipných komediích z poslední doby to bylo jako dar z nebes (krátká citace z csfd) .
Zkusili natočit komedii s relativně neznámími herci a výsledek je naprosto super. Nečekejte sice inteligentí zápletku nebo děj, tady je hlavní humor. Vtípky jsou velice dobré a povedly se. Řekněte, v kolika filmech jste mohli vidět neprůstřelný suspensor?
Hrozí jim zrušení stanice, šéf jim důkladně říká, aby nechali těch srandiček a oni stejně dál pokračují. Stopují lidí na dálnici a dělají si z nich p***l. Jejich neoblíbený kolega Farva je správnej k***t a zasloužně dostane kapky.
S komediemi to bývá někdy těžké. Stane se vám, že jdete třeba do videopůjčovny, tam si něco vyberete, těšíte se, přijdete domů a vyklube se z toho bezduchá věc, která je všechno, jen ne komedie.
U Superpoldů vám ale zaručuji, že se zasmějete a že si to stejně jako já pustíte někdy ještě jednou nebo třikrát.
Nejvíc se mi asi libila Uršula (Marisa Coughlan) , ale dobře tam hrají skoro včichni.
Podívejte se na to s českým dabingem, dle mého názoru je lepší než originál. A traileru moc nevěřte, viděl jsem ho a ty vtípky tam nevyzní tak dobře, jako ve filmu.
PS: Režíruje to Jay Chandrasekhar (který hraje jednu z hlavních rolí) a na csfd je u jeho režijní filmografie uvedeno, že v roce 2010 bude pokračování Superpoldů, no to jsem zvědav, protože jednička se u mně řadí mezi nej komedie.

a co se mi líbilo ale enní to jako prci prci a tak....Zombieland