Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Sháním... Kožená bunda

Kožená bunda

sháníte něco ohledně Stargate? Zkuste to tady...

Příspěvek 02.6.2009 19:15:45
Jack O´Neill Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

xDDD tak to ne:DD
"Žádný úspěch není konečný, žádná porážka není fatální. Záleží jen na odvaze bojovat." Winston L.S. Churchill

Příspěvek 02.6.2009 19:58:46
mark65 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

martanc píše:
já už to vymyslel až my bude malá tak jí budu reklamovat že se zcvrkla :D :D

tak u tý reklamace bych chtěl být :rflmao:
Obrázek

Příspěvek 29.3.2012 11:58:41
John Shepard Airman
Airman

Odpovědět s citací

Já tu koženou bundu mám.Koupil jsem ji na ebay a kamarád si ji nechal dělat na míru já jsem ji koupil asi za 400 dolarů i s poštovným a on ji koupil asi za 10500.

Příspěvek 29.3.2012 16:24:00
Jack O´Neill Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

Trošku staršího data tento topic, ale kdo by měl o tu bundu zájem, doporučuji http://www.leathercult.com/.

Sám jsem od nich zatím nekupoval, ale mám to připraveno jen na kliknutí "koupit". Jsou tam velice vstřícní, přes mail jsem s nimi řešil vše co jsem potřeboval vědět (mluvil jsem s nimi ohledně bundy Damona Salvatore z The Vampire DIaries), a na všem se s nima dá domluvit. Taková bunda mě pak vyjde 120 dolarů + 20 dolarů doprava...

Bunda například od Maxe Payna, kdy originál od Jonathana A. Logana za 750 dolarů, tady opět za 120 dolarů s možností ušít za stejnou cenu přesně na míru.

Zatím jsem tedy od nich nekupoval, ale v následujícím měsíci si chci pořídit právě zmiňovanou bundu Damona Salvatoreho, s tím, že si to nechám šít přesně na míru. Jakmile ji budu mít, tak ji klidně nafotím kvůli kvalitě.
"Žádný úspěch není konečný, žádná porážka není fatální. Záleží jen na odvaze bojovat." Winston L.S. Churchill

Předchozí

Zpět na Sháním...