Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra Kecárna Co se jinam nevešlo Paroubek a vajíčka

Paroubek a vajíčka

diskutujte o všem a o ničem

Příspěvek 30.5.2009 09:49:25
dalibor.durcak Uživatelský avatar
Master Sergeant
Master Sergeant

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

Zajímavé názory od lidí, kteří mají v kolonce věk 18 - 20. Nechci vytvářet další politické boje, ale řeknu jedno : Hodit po někom vejcem není v pořádku. Ty, co házeli vajíčka bych postavil do lajny a začal se do nich také strefovat. A pokud jste sledovali videa z mítinků a viděli jste tu "hyenu", co mlátila důchodce, tak ta by zasloužila větší trest, myslím si.
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým."
autor neznámý

Příspěvek 30.5.2009 10:07:36
Quinix Uživatelský avatar
Lieutenant Colonel
Lieutenant Colonel

Odpovědět s citací

Já viděl spíš důchodce jak mlátili a nadávali protestujícím.
Captain Thomson, Earthforce: Who is this? Identify yourself!
Ivanova: Who am I? I am Susan Ivanova. Commander. Daughter of Andrei and Sophie Ivanov. I am the right hand of vengeance, and the boot that is going to kick your sorry ass all the way back to Earth, sweetheart! I am Death Incarnate, and the last living thing that you are ever going to see. God sent me.

Příspěvek 30.5.2009 10:11:17
Geser Uživatelský avatar
Captain
Captain

Odpovědět s citací

Durčáku, po tom, co jsi psal na Novinkách tě nemůžu brát sebemíň vážně. Promiň...
Jo, to s tou holkou vypadalo blbě. Jenže když si tam (nejspíš) nebyl, tak nemůžeš brát pár televizních záběrů jako průběh celý akce. Kupříkladu u nás na mítinku důchodci strhli transparenty, zadupali je a vytahovali hole.
The year is 2258, the name of the place is Babylon 5.
Obrázek

I love it when a plan comes together!

Příspěvek 30.5.2009 10:36:40
Klenotka Uživatelský avatar
General
General

Odpovědět s citací

Proč by lidi mezi 18 a 20 lety nemohli mít politický názor? To je snad dobře, ne?

Tedy ne, že by to s těmi vajíčky bylo teď už úplně v pořádku. Trochu se to vymklo, zvlášť, když si Paroubek a jeho pejsci neuvědomí, že to nejsou voliči ODS (jenom) a neumí si ze sebe udělat srandu.

Ale vajíčka stranou - Paroubek se chtěl mermomocí procpat do novin, když byl Topolánek v novinách každý den kvůli předsednictví.Tak teď tam je, a dokonce ve světových :smile: I když to asi není úplně to, v co doufal. :smile:
Kerr Avon: Listen to me. Wealth is the only reality. And the only way to obtain wealth is to take it away from somebody else. Wake up, Blake! You may not be tranquilised any longer, but you're still dreaming.

Příspěvek 30.5.2009 10:59:28
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Klenotko : Neříkám, že nemohou mít mladí lidé politický názor. Jen jsem napsal, že jsou to zajímavé názory. Ty Tvé taky. Taky nemám Paroubka bůhví jak rád, ale psát o někom jako prase, to je teda hodně ubohé.

Geser : Jo, tam jsem trošku ujel, to máš pravdu.
"Opravdová láska je umění najít ve světě někoho, s kým si rozumíš lépe, než se sebou samým."
autor neznámý

Příspěvek 30.5.2009 11:43:16
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar
Command Chief Master Sergeant

Odpovědět s citací

Ty máš v kolonce 21, což znamená že jsi jen o několik týdnů starší nežli lidé, o kterých píšeš že mají "zajímavé názory". Podle toho jak jsi to podal, jsem pochopil, že se cítíš jako člověk co je silně nad nimi, chyba lávky, nejsi. Věk absolutně nic neznamená, někomu muže být sedmdesát a rozum nedostane. Ať již je ale člověk jak chce inteligentní, není nikdy více, ani méně nežli ostatní a každý kdo si myslí opak, je podle mého hloupý, protože to že někdo má IQ 150, neznamená, že se nemá čemu učit i od člověka s inteligencí Forresta Gumpa.

Je sice hezké, že ctíš starší spoluobčany, ale jak tu už bylo napsáno, nebyl jsi tam a nějaký obrázek v novinách nic neznamená. Dotyčná osoba se mohla důchodci bránit, nikoli ho napadat. Mnoho důchodců co se tohoto účastní, je agresivních, jsou zapšklí a mladé lidi z různých důvodů nenávidí. Není se čemu divit- bývalý režim vychovával lidi k závisti, sobectví a nenávisti.
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 30.5.2009 11:50:39
Master Sergeant
Master Sergeant

Odpovědět s citací

Necítím se silně nad nimi. Špatně jsem to podal. Jen si z důvodu svého věku nedovuji dělat takové silné závěry jako ostatní.
Máš pravdu, vyjádřil jsem se mylně. (sypu si popel na hlavu)
autor neznámý

Příspěvek 30.5.2009 12:44:20
Balial Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Ja jak to čtu, tak bych sem přihodil taky jeden názor.

Lidi obecně se rozčilují nad tím, jací jsou naši politici hulváti, lháři, pokrytci, a teď se hádaj kdo je větší, jestli Topolánek nebo Paroubek, popřípadě ti více nad věcí řeknou že oba.

Ale neodráží politika náhodou stav ve společnosti? Když se Top. a Par. rozvedou kvůli hezkejm tvářičkám aby si dokázali,jací sou frajeři, nebo když Rath přiznává že má dvě milenky nebo kolik a nikomu to tady nevadí? Na západě by skončili.
Jestli už to dochází do bodu, že někomu nevadí Komunisti ve vládě, tak prosím. Přeju mu, aby tam byli.Stav společnosti se odráží na politice.

Tedy, každá země má takovou vládu, jakou si zaslouží. A podle některých zajimavých věcí, co sem tu četl, si ani lepší vládu ČR nezaslouží.
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 30.5.2009 13:00:36
Fixda Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tak zrovna za ty věci, které jsi uvedl by ve většině případů na západě neskončili.
www.familyguy.cz

www.americandad.familyguy.cz

Příspěvek 30.5.2009 13:02:47
stalker Uživatelský avatar
Senior Master Sergeant
Senior Master Sergeant

Odpovědět s citací

dalibor.durcak píše:
Necítím se silně nad nimi. Špatně jsem to podal. Jen si z důvodu svého věku nedovuji dělat takové silné závěry jako ostatní.

Právo volit je od osmnácti let. Já to tedy beru tak, že je to zároveň právo začít dělat silné závěry. Sametovou revoluci taky začali studenti našeho věku.
Tým SG-37,5
kapitán Becher

[img][http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpg]http://img181.imageshack.us/img181/6158/podpisnovywu3.jpghttp://[/img]
Technická civilizace vzkvétala
Vánoční povídka

Příspěvek 30.5.2009 13:16:21
Balial Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

Britský vicepremiér John Prescott sotva ustál mediální výsměch poté, co se nechal na konferenci své Labour Party přivézt ne jedním, ale hned dvěma vládními jaguary (v druhém jela manželka a papíry)

Docela prkotina z pohledu u nás, co.

Blairův ministr vnitra David Blunkett musel odejít, když se zjistilo, že přenechal své družce k užívání železniční permanentku, jež ze zákona náleží jenom manželkám politiků.

Což je daleko menší "přestupek", než když rath nutí hasiče, aby měli na sobě jeho ksicht.
"Rozhodl jsem se, že si vypěstuju závislost. To jediný mě může zachránit před tím, abych si ustřelil palici." Kurt Cobain

Příspěvek 30.5.2009 13:29:30
Fixda Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

Tam jde ale o to, že vzal něco státního pro svou družku.
Milenky ustál Clinton, Schröder je počtvrté ženatý, Sarkozy potřetí, no a o Berlusconim (který má celý dlouhý seznam milenek) mi tu někdo zakázal mluvit:).
www.familyguy.cz

www.americandad.familyguy.cz

Příspěvek 30.5.2009 13:46:56
Jenda.SG-1 Uživatelský avatar

Odpovědět s citací

dalibor.durcak: Každý má právo na vlastní názor, tomu se říká svoboda. To že někdo hodnotí příkřeji nežli jiný je pouze a jenom jeho problém, protože on a jenom on ponese nakonec následky svého hodnocení (zmýlí se, bude litovat že dotyčnému křivdil, nebo naopak přesně vystihne danou osobu či situaci).

Dělání si názorů na osoby a okolí patří k životu každého člověka a každý člověk má na to nárok. Neomezoval bych právo udělat si vlastní názor na věc na dosažení jakéhokoli věku. Už malé dítě si dělá názor co je hezké a co ošklivé, co má rádo a co ne a u politiky to není jiné.
Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Albert Einstein

Příspěvek 30.5.2009 15:14:48
Martincz Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

6x denně omeletu, nechci se vás dotknout ale kdo z vás to má?

Paroubek sklidil co si zasel.

Jinak k té důchodkyni, bylo to tak že ona a nějaká jiná žena tam napadali tu dívku kvůli transparentu který držela v ruce, byl to nahý Paroubek s přikrytýma bradavkami rudou hvězdou.

Jinak Paroubkova politika se právě nejvíce týká mladých lidí kteří díky moci chtivému Paroubkovi budou muset splácet už teď nehorázně velký státní dluh který podle svých slibů chce nadále zvětšovat, 13. důchody atd. Nikdo nemusí být ekonom aby si spočítal že na to stát prostě nemá. Jeho politika schopným, vzdělaným brát - lenochům a nevzdělancům dávat bez zásluhy mě strašně pobavila.

Příspěvek 30.5.2009 17:43:14
gravidus Uživatelský avatar
Second Lieutenant
Second Lieutenant

Odpovědět s citací

Balial píše:
Ale neodráží politika náhodou stav ve společnosti?

No, je to zajímavý názor, taky jsem si to myslel, ale nějaký politolog řekl, že to nemůže být absolutně žádná pravda, protože do politiky jdou úzce specifikovatelní lidé, kteří neodráží stav společnosti, protože jsme republika a demokracie ve fázi mimina, tak je tu stále v žito mnoho komunistických praktik, a obyčejný člověk bez postraních úmyslů do politiky nejde, protože nechce aby ho házeli do jednoho pytle s těmi ostatními... Otázkou je, kolik lidí v politice je bez těch postraních úmyslů a kolik je ten zbytek..

Otázkou je, jak by se zachoval jakýkoliv jiný člověk v případě korupce na jejich místě... Přeci jenom se říká, že žádný kapřík si rybník nevypustí... Ale to už jsme zase někde jinde...

PředchozíDalší

Zpět na Co se jinam nevešlo