Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz

Obsah fóra FanArt Vaše další FanArt tvorba Nuda ve škole

Nuda ve škole

vaše výtvory v oblasti wallpaperů, obrázků, music videí a další kreativní činnosti související se Stargate/sci-fi tématikou

Příspěvek 16.5.2009 21:04:36
Allerlei Uživatelský avatar
Airman
Airman

Pohlaví: Neuvedeno

Odpovědět s citací

No jistě, fyzika je super :D Sice jak co... ale třeba teorii relativity jsem naprosto žrala :D
I'm Dr. Rodney McKay. Difficult takes a few seconds. Impossible, a few minutes.

Příspěvek 17.5.2009 07:47:42
lihkan Uživatelský avatar
Staff Sergeant
Staff Sergeant

Odpovědět s citací

fyzika je amazing jen do te doby dokud to posloucham ze stargate :smile: v okmaziku jak musim neco pocitat otvira se kudla v kapse :evil:
[img][./images/thumbs/colasignproject_1246512172.png]http://img148.imageshack.us/img148/7776/colasignproject.png[/img]
má literární tvorba:
Obrázek
Niní ve vaší povídkové sekci

Příspěvek 21.5.2009 15:58:34
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Ha, debata o fyzice! To se musím taky zapojit.
Podle mě je fyzika super. Člověk se musí naučit v tom chodit (vzorečky, rovnice a tak), ale pak už to jde celkem samo. :D I když zatím je to ve druháku trochu o ničem... holt si musím počkat na tu relativitu a kvantovou mechaniku. :)

Jinak taky k tématu: všechny obrázky, co tu postujete jsou super, mít tak výtvarné nadání...
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 21.5.2009 16:08:35
Air Force Uživatelský avatar
Colonel
Colonel

Odpovědět s citací

Soustava SI má 7 základních jednotek + několik málo doplňkovejch. Když člověk pochopí 6 z těch sedmi základních (Candelu jsem použil tak asi dvakrát v životě...), tak myslim, že s fyzikou nemůže mít žádný problémy, protože zbytek už jsou jen jejich kombinace.

Pochopení je záležitostí fyziky. Počítání je záležitostí matiky :-)

Jinak báno kriticky k tématu: Jaffové ze začátku jsou pěkný, ale ten hand-made screen shot z mobilu :dontknow:
[img][http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg]http://www.anime-planet.com/images/users/signatures/AirForce.jpg[/img]

Příspěvek 21.5.2009 16:20:52
Vanguard Major
Major

Odpovědět s citací

Nohajc píše:
Ha, debata o fyzice! To se musím taky zapojit.
Podle mě je fyzika super. Člověk se musí naučit v tom chodit (vzorečky, rovnice a tak), ale pak už to jde celkem samo. :D I když zatím je to ve druháku trochu o ničem... holt si musím počkat na tu relativitu a kvantovou mechaniku. :)

Jinak taky k tématu: všechny obrázky, co tu postujete jsou super, mít tak výtvarné nadání...

Ono taky záleží na učitelovi, my jsme třeba měli jeden rok takovou postarší učitelku, která měla nějáký magický, uspávací hlas :lol: .

Příspěvek 24.5.2009 21:46:58
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Tak, zase čas na nějakou fantvorbu :lol: :lol:

Tohle jsem dělala dvěma kamarádkám, které také milují SGA, k narozeninám :lol: :lol: StarGate dort :lol:

Obrázek

Plus každé přáníčko s oblíbenou postavou (měli to být Rodney a Shepp, ale prostě mi lidi nejdou XD) :lol:

Obrázek

Příspěvek 25.5.2009 08:42:01
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

Tak ten dort bych chtěl taky ...zanedlouho mám narozky tak bys ho mohla udělat i pro mě :rflmao: a ty obrázky jsou fajne....

Příspěvek 26.5.2009 20:01:08
Nohajc Uživatelský avatar
First Lieutenant
First Lieutenant

Odpovědět s citací

Udělat SG dort by mě teda opravdu nenapadlo. Velmi originální, to se musí nechat.
Jinak, na těch obrázcích vypadají Rodney i Sheppard skoro stejně. Ten výraz v obličeji je téměř totožný. Ale jinak dobrý. :)
"Come along, drop this hair dryer or whatever it is."

Příspěvek 27.5.2009 18:30:06
Airman
Airman

Odpovědět s citací

Nohajc: Já vím, neumím kreslit lidi, jsou pro mne hrozným oříškem (a jako na potvoru nejsou v seriálech hlavními hrdiny zvířata, která umím, ale lidi, kteří jsou pro mne nadlidským úkolem :lol: :lol: :lol: ) :(

Příspěvek 27.5.2009 19:30:44
Daedalos304 Uživatelský avatar
Major General
Major General

Pohlaví: Muž
Odpovědět s citací

je to dobrý... taky to dej na vystavu....

Příspěvek 27.5.2009 20:07:48
mark65 Uživatelský avatar
Senior Airman
Senior Airman

Odpovědět s citací

je to hezký
Obrázek

Předchozí

Zpět na Vaše další FanArt tvorba