Takže PB je u konce, když tedy nepočítám nadcházející speciál.
Radši to dám celé do Spoileru, ale tohle se asi ani slovy popsat nedá.....
|
Toto je spoiler!!!:
|
Tolik dojemných scén v jedné epizodě, to je i na mě moc. Mahone má konečně klid a s kýmpak se to nedal dohromady , Linc má svůj vysněný obchod s potápěčským vybavením a Sofii, Sucre je šťastný se svou holčičkou strašně podobnou na Maricruz. Chudák Don, sice byl parchant, ale tohle si asi nezasloužil . U kellermana jsem čekal, že ho ta holka zastřelí. Přece jenom by si to asi zasloužil....Generál Krantz, no řeknu k tomu tohle: "Kruh se uzavírá." a pak samozřejmě T-BAG zpátky v Fox River a kapsička , ach ta nostalgie. No a nakonec to hlavní, Majkiiiiiiiiiiiiii, neeeeeeeeeee!!! Hned když Sára řekla malému Majkovi "pojďme se podívat za tvým tatínkem" tak nám to bylo už jasné co příjde a do oči se pomalu začaly drát slzy. Při scéně na hřbitově už jsme se se ségrou jenom objímali a brečeli na plno, nic dojemnějšího jsem asi ještě neviděl (možná konec BSG, ale asi ani ten). Kachnička origami a slova na hrobě: "Be the change you want to see in the world" která Majkí použil když se potkali se Sárou byly prostě třešnička za naším totálním emocionálním výbuchem . |
Co říct na závěr? PB byl dozajista nejen pro mě a moji ségru totální srdcovou záležitostí a jeho konec si budu pamatovat navždy.....

Living is easy with eyes closed.....