Film Fanboys už je tu (teda v kinech ještě né,já vím) a někteří jste ho už určitě viděli.Pocta Star Wars o skalních fanoušcích vydávajících se vloupat na ranč Goerge Lucase,aby tam ukradli kopii Hvězdných válek:Epizody 1:Skrytá hrozba,protože jeden z fanoušků má rakovinu a pravděpodobně by se nedožil premiéry.
Já jsem byl po zhlédnutí naprosto unešen.Lituju jen asi toho,že jsem si nepočkal až na kino,vidět ten s ostatními fandy by bylo ještě lepší,ale i tak na to půjdu,znovu se podívat do kina.Sice to nejsou války,ale jsem zvědav,jestli se objeví fandové v kostýmech,někd jsem četl,že se jich tak pár na ten film chystá jít.
Film má u nás premiéru až 2.července,takže pokud se chcete vyhnout spoilerům,tak dál nepokračujte.
Když jsem u té premiéry,nevíte někdo,kdy měli Fanboys premiéru v zámoří ?A jak je možné,že film,který má číslovku 2008 u nás ho budou promítat až tak pozdě ?
Moje hodnocení: Neřekl bych,že přeháním a i když to kritici strhají,tak dávám 93%
A co vy říkáte na ten film ?Fanoušci Star Treku teď určitě budou chtít Fanboys s jejich tématem.
Title na Fanboys:
Kód: Vybrat vše
http://www.mojetitulky.com/display-82240-fanboys.html?os=&oe=&search=fanboys

). Jinak to jak na konci předvedli Lucase jako hodného tvůrce legendy, který má pochopení pro své fanoušky, to mi připadá pro SW fandy typické...
Já mám podobný, ale asi si pořídím nějaký víc barevný
Nejlepší byla líbačka s paní doktorkou Leiou
(škoda že ty titulky nebyli "dodělaný" neboli nebylo vše přeloženo "správně" jak se to v těch seriálech a filmech říká [snad někdo udělá nějakou vylepšenou verzi])