16. 5. mi taky vyhovuje Příští týden možná pojedu do Brna (ale fakt jen možná, nic neslibuju) tak bych popřípadě nějakou tu hospodu zamluvila. Teda pokud to nebude bůh ví kde. takždě házím návrh, co takhle zase Biskupská vinárna?
zdarec tak vidím, že zase připravujete další sraz, rád bych se taky přidal, pokud budu mít volný čas o zkouškovým, ale myslím, že najít si chvilku času nebude problém.
Nedávno jsem tam byl a doporučuju. Skvělá sklepní hospůdka vytvořená v jednom úseku starých katakomb. (Mají tam vynikající specialitku, "pečená vepřová žebírka v medové krustě"... *slint* jenom to chce předem se půl dne postit, není to dětská porce...)
The Force is a powerful ally... and a terrible foe. _________________ "Fantasy genre is the impossible made probable. Science Fiction is the improbable made possible." - Rod Sterling
Počet již žijících: Pánové: .PhanTom., Sevca (najde si čas ), jack. Dámy: Pet Holly, Asuka, Han Ellen, McBeck.C, Verones, Leja Jiné formy života: Katy (heh, však víš proč ), Mooony, Lirael Vládci soustavy: Anijsha
Ještě někdo, prozatímně to je: tři pánové , šest dam, tři jiné formy života a jeden vládce soustavy...takže je nás...hmmm...kde mám kalkulačku...třináct Ještě někdo? (tohle je špatné číslo mohla by nás třeba hromadně zajet šalina )
No teda, že by konečně termín? a nevím, čím jsem si vysloužila tu čest být řazena mezi dámy, ale s tím ubohý jaffa moc nenadělá :-p Biskupská vinárna je fajn, ale klidně jsem pro změnu prostředí
>>>Sen je dobrodružná výprava, na kterou se vydáváme každého večera<<<
Počet již žijících: Pánové: .PhanTom., Sevca (najde si čas ), jack., ermendil Dámy: Pet Holly, Asuka, Han Ellen (jinak také jaffa), McBeck.C, Verones, Leja Jiné formy života: Katy (heh, však víš proč ), Mooony, Lirael Vládci soustavy: Anijsha Holub: Pan Citron
Já vám dám si vymýšlet kategorie Je nás cca 15 lidí, zvířat a jiných forem života takže už jen vymýšlejte kam půjdeme...Vinárna je fajn, kdo je pro a kdo je proti?