No tak klasický report se asi delat nebude

ale v podstatě já jsem do ostravy dorazil tak kolem půl dvanácté a ve dvanáct byl na místě srazu tam jsem si vytáhl maturitní otázky že se začnu učit, ale během deseti minut ke mě přišli 4 bezdomovci a chtěli peníze, tak jsem šel poznávat Ostravu

Kolem jedné se začali scházet i ostatní, nejdřív přišli Scream a Zoidy (který jediný věděl že přijedu). Zbytek dorazil kolem druhé (nevim kdo dřív kdo později, šel jsem se opět projít aby moje přítomnost byla překvapením

). No a pak jsme se vydali tramvají (pro brňáky šalinou) zpět k místu kde jsem nechal zaparkované auto a zašli do Pizzerie

kde vařili velmi výborně (zajímavost menu: pizza "Baník pizzo") po jídle jsme se rozhodli že zajdeme do kina na Film Monstra a Vetřelci (který byl samozřejmě super) a po filmu jsme se vydali do kavárny v OC Futurum, odkud jsme vyrazili těsně před desátou na tramvaj která měla některé z nás odvézt domů

Scream byl líný doběhnout deset metrů na tramvaj, která mu díky tomu ujela a museli jsme s ním čekat 20 minut na další (teda ne že by mi to vadilo, přímo naopak

). Když odjeli Scream a Pomeranč, vzal jsem Annu, Lazyho a Zoidyho domů. Sraz skoncil kdyz jsme se rozloucili s Lazym na parkovisti u Tesca ve Frýdku-Místku

Nejhorší na celém sraze byla přece jen cesta tam, jet 4 hodiny po dálnici D1 není žádná slast :-/
ale celkově se sraz prostě povedl, hned bych ho zopakoval, kdybych na něj měl peníze

Pardon za můj hrozný sloh, ale dnešní dávku slohového cítění jsem vyplýtval na maturitní písemce z jazyka českého