Postihy určitě budou, akorát už nezastaví šíření té kopie po netu, protože to prostě nejde.
Ale protože se něco takového stalo poprvé, kdy film prý vlastně v DVD kvalitě (ale s nedodělanými efekty, hudbou z Transformers a chybějící skoro čtvrtinou filmu), navíc takhle velmi očekávaný, utekl na net, tak to bude asi dost intenzivní hledání. Myslím, že najít samotného člověka, co to vynesl, nebude zase tak těžké, ale samotnému šíření už nezabrání.
Každopádně Fox už vydal prohlášení, které je z velké části spíš bububu s obvyklými kudrlinkami o trestech, protože postihovat lidi, co to šíří dál, stejně nenajdou. Četla jsem článek, kde se vyjadřují lidi z branže a jsou překvapení, že se to neděje častěji, protože prevence je dost laxní. Jen mě štve, že se to stalo zrovna u Wolvieho
Já hlavně doufám, že ten film nakonec opravdu bude jiný (a ještě lepší), aby to těm všem posměváčkům zavřelo pusu.
Ještě k těm FOXům - jejich šéf je sice očividně idiot, ale u toho soudu u Watchmen přece jen bylo právo na jejich straně. A potopit dobrý film jen proto, že někdo nemá rád studio, které ho produkuje, je dětinskost a blbost. Ještěže takhle přemýšlí jen opravdu omezené množství lidí.
S těmi Anděly a démony se to dalo čekat a akorát to zvedne návštěvnost. Sama na to nepůjdu, ale myslím, že mají dost nešťastný start (mezi Wolviem a ST), tak jsem zvědavá, jak to v květnu bude v kinech vypadat.

Dvojky se ale docela bojím. Transformers jednička se mi líbila i proto, že ten fakt o kamionu skládajícím se do superrobota tam byl postupně establišovanej, nepřišli s tím nárazově a mnoho částí filmu vypadalo hodně seriózně (na to, že to je film o hračkách). Úvodní zničení základny by skoro mohlo být součástí Války světů od Spielberga. U dvojky se bojím, že už od začátku tam bude mluvící skládací Camaro a tiráci a relativní zakotvení v realitě bude fuč...