dehu píše:
tak jako tak Bude aragus zničen a eolané vyhrajou .. už to tady bylo
..
..na to odpovím citací

Dark Angel píše:
Asi nejhlavnější rys je, že toto je taková "alternativní povídka z několika realit" a v každé realitě končí jinak....
Pro pokec, nebo vaše dotazy jsem vytvořila na Discordu skupinu, přidat se můžete zde: https://discord.gg/WUTta3Dqmz |
..

sice můžeš hodit námitku Wraithů, ale ti v té době jistě nepředstavovaly riziko a v pozemských dějinách je mnoho konců nejrůznějších spojenectvích i kvůli horším (jako slabším, zanedbatelným...či jak se to vezme 
třeba takový filmoví kritici 
rozhodně se ti to povedlo a těším se na pokračování
Keď si na začiatku hovoril že si nie si istý kvalitou, tak som troška zaváhala ale myslím, že si iba príliš sebakritický, lebo sa ti to vskutku podarilo
Keby Aragus zostal nad planétou brániť dronovú výrobu, bolo by to najideálnejšie riešenie, a myslím že by všetci zostali spokojní, ale
Ako aby som spresnila svoje myšlienkové pochody - byť rozumná, nechám Aragusa tam kde je.... (ako ale Antici majú sklon robiť blbosti) no, byť rozumná nechám ho namieste, ale pre poviedku bude lepšia možnosť stiahnuť ho
No a už som si spomenula aj na to ostatné - máš skvelý štýl písania, takže len v ňom pokračuj - vesmírne boje mám rada a dokážeš ich podať super spôsobom
Tak som sa trošku rozpísala a prakticky som trepala o tom istom ako vždy.... 

) Zatím to vypadá na první možnost v poměru 7:4, (na ty čísla mám dneska koukám štěstí 

7.4. jsi měl mít napsané už obědvě verze a jen sem jednu podle výsledku v hlasování dát